2777
2789
نه من اعتقاد ندارم بنظرم خدا ودنیا هم پشت آدمای بدن

دیس لایک

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا وجود داره 👌

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

خدا خودش بارها تو قرآن از انجام کارهای بد منع کرده و گفته اگه این کارو انجام بدین عذابی در دنیا و آخرت دارین .عذاب و مجازات دنیا همون به زبان شما کارما میشه

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

از نظر اسلام کارما فقط تو دنیا اتفاق نمیوفته

اگه به دنیای دیگه هم اعتقاد دارید منتظر کارما بمونید اون خیلییییی بدتره 👌🏻

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ..... ذن بودیسم: « حقیقت مستقیم در چشمان شما قرار دارد. این همه چیز است.دیگر چه میخواهید؟ آیا کافی نیست؟»

ماجراش طولانی

چندتا موضوعه

اما درکل بگم دارم میبینم که هم از نظر احساسی و هم از نظر جسمی دارن نابود میشن

شاید برخی الان بیان بگن چطوری از نابودی فرد دیگه احساس خوبی داری اما وقتی به ضربه هایی که زدن فکر میکنم دلم آروم میشه

ماجراش طولانی چندتا موضوعه اما درکل بگم دارم میبینم که هم از نظر احساسی و هم از نظر جسمی دارن نابو ...

والا طبیعیه منم منتظرم اونیکه عذابم داد تاوان بده

خدایا ایران قشنگمون رو از شر احمقها رها کن 🙏🏻🩵

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز