2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من عاشق رانندگی هستم

مخصوصا تو جاده 

یادمه زمانی که میخواستم گواهنامه بگیرم و رفته بودم برا کاراش

یه خانوم اومده بود و گفت گواهنامه دارم

ولی دو جلسه میخوام که همه جای شهر برم و ترسم بریزه

براش گذاشتن دو جلسه با گرعتن هزینه همون دو جلسه

بری خوبه 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
وااای فک میکنی عزیزم. من اولین بار که رفتم کلتس رانندگی امتحان رانندگی افتادم گفتم من عمرا تا اخر عم ...

خوبه واقعا..باید ماشینم دستت باشه ک تمرین کنی..نامرد از بس میترسه بیشتر وقتا ماشین خونه کلیدو میبره😣😣😥

یادمه بار اول رانندگی ، داداشم گفت بیا بشین پشت فرمون بعدش هیچ توضیحی نداد که گاز کدوم و اینا

و گفت جرکت کن و شروع کردم

بار اول اصلا خاموش نکردم ترس هم نداشتم چون حواسش بهم بود و یه جوری رفتار میکرد انگار حواسش نیست و من حرفه ای هستم

7 شهریور 97 خاص ترین روز زندگیم  اللهم صل علی محمد و آل محمد 

من قبل گرفتن گواهنامه هم سوار میشدم😐😐 دو سه جلسه تو شهری رو رفته بودم 

الان یادم میاد میگم چقدر خر بودم

خدای نکرده تصادفی میکردم خیلی بد میشو

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

خودم طراحی کردم 😋

پایین عکس نوشته ایدیمه ..

هرکسی طراحی پروفایل تل گرام خواست در خدمتم ..فقط هزینش یه خورده زیاده (یه صوات)😊

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼
از چی میترسی گلم وقتی کامل بلد باشی ترس نداره که من هنوز گواهینامه نگرفته بودم تنهایی ماشین برمیداش ...

بچه دارم.دوبار بدون اجازش رفتم پارک نزدیک خونه با سلام و صلوات رفتم..اصلا نفهمیدم پارک چطور گذشت همش فکر برگشت بودم...میگ هر جا میری بچه رو نبر تا دستت پر بشه..

مثلا فردا ماموریت میره ماشین نمیبره.چقدر ناراحتم ک بلد نیستم بچمو ببرم پارک خدااا

تمرین کن ب مرور یاد میگیری ازجاهای خلوت شرو کن کم کم تو شلوغی برو مطمئن باش میتونی

من مامان دوعدد زلزله هستم😎 امیرعلی و امیرحسین
بچه دارم.دوبار بدون اجازش رفتم پارک نزدیک خونه با سلام و صلوات رفتم..اصلا نفهمیدم پارک چطور گذشت همش ...

اره عزیزم راست میگن با بچه واسه اولای رانندگی یکم مشکله تا جایی که میتونی تنها برو که قششنگ راحت بشه برات😊 من اون اولا که یاد گرفته بودم قشنگ چون منو شوهرم فیلمبردار بودیم شوهرم مجبورم میکرد توی عروس کشونی ها من بشینم پشت فرمون و خودش فیلم بگیره که قشنگ دستم بیاد و ترسم بریزه