من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
یادمه زمانی که میخواستم گواهنامه بگیرم و رفته بودم برا کاراش
یه خانوم اومده بود و گفت گواهنامه دارم
ولی دو جلسه میخوام که همه جای شهر برم و ترسم بریزه
براش گذاشتن دو جلسه با گرعتن هزینه همون دو جلسه
بری خوبه
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
من قبل گرفتن گواهنامه هم سوار میشدم😐😐 دو سه جلسه تو شهری رو رفته بودم
الان یادم میاد میگم چقدر خر بودم
خدای نکرده تصادفی میکردم خیلی بد میشو
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
هرکسی طراحی پروفایل تل گرام خواست در خدمتم ..فقط هزینش یه خورده زیاده (یه صوات)😊
خـداجـونمممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـهمنهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼
از چی میترسی گلم وقتی کامل بلد باشی ترس نداره که من هنوز گواهینامه نگرفته بودم تنهایی ماشین برمیداش ...
بچه دارم.دوبار بدون اجازش رفتم پارک نزدیک خونه با سلام و صلوات رفتم..اصلا نفهمیدم پارک چطور گذشت همش فکر برگشت بودم...میگ هر جا میری بچه رو نبر تا دستت پر بشه..
بچه دارم.دوبار بدون اجازش رفتم پارک نزدیک خونه با سلام و صلوات رفتم..اصلا نفهمیدم پارک چطور گذشت همش ...
اره عزیزم راست میگن با بچه واسه اولای رانندگی یکم مشکله تا جایی که میتونی تنها برو که قششنگ راحت بشه برات😊 من اون اولا که یاد گرفته بودم قشنگ چون منو شوهرم فیلمبردار بودیم شوهرم مجبورم میکرد توی عروس کشونی ها من بشینم پشت فرمون و خودش فیلم بگیره که قشنگ دستم بیاد و ترسم بریزه