2777
2789

دیشب تا سکته رفتم ،،،واقعا احساس کردم سکته کردم

دیدین میگن بچه خیلی عزیزه؟من دیشب تازه فهمیدم 🥺

من کلی شرایط سخت گذروندم یکیش و که گفتم منم نمیمونم ولی هیچی اندازه دیشب بهم فشار نیاورده

چند روز مردی تو قهر و دعواس،،،این چند روز اصلا بیرون و به چشم ندیدم ،،صبح بره در قفل تا وقتی برگرده،،،بچه ها رو آخر شبا میبره میرن پارک محله اسکیت

دیروز غروب اومد گفت حاضر شید بریم خونه بازی،،،من و نبرد در و قفل کرد رفتن

وای از ظهر دلشوره داشتم😭 بعد من دلشوره میگیرم یه چی میشه،،،یه ساعتی گذشته بود دختر عمم زنگ زد با خنده گفت کجا بودی بچه ها رو انداختی گردن شوهرت ؟ گفتم پدر دختری رفتن بیرون ،،گفت حالا حالش خوبه؟توام بیمارستانی ؟کمک میخای بیام

وای من واقعا احساس کردم یه لحظه حتی نمیتونم نفس بکشم،،،اون وقطع کردم با زور خودم و جمع کردم هر چقد رنگ میزدم مردی فقط یه بار جواب داد گفت زنگ نزن ببینم چه گلی سرم میگیرم ،،،هیچ کاری ازم برنمیومد،،،در قفل بود نمیتونستم برم بیرون نفس بکشم ،،،فقط گوشی و گرفتم زنگ عموم زدم گریه کردما،،،گفتم بیا در و بشکون من دارم میمیرم ،،،بیچاره اونم نمیفهمید چی میگم چون گریه میکردم😬

فقط گفت ارووم باش میام هستم فلان جا

دیگه نمیدونم چقد گذشت اومدن بچه دستش شکسته بود ،،،بچه رو چک کردم مردی اومد زیر بغلم و کشید گفت ارووم باش سکته میکنی،،،من و میگی؟گرفتمش اینقد زدمش و گریه کردم گفتم دیگه تموم دیگه اصلا یه لحظه هم باهات زندگی نمیکنم قشنگ احساس کسی و داشتم تو قفس مونده و دستش از همه چیز کوتاه،،،با خنده میخواست ردش کنه ،فکر میکرد دارم شوخی میکنم میگفت من و زدی باید تنبیه و شدیدتر کنم ،،،عموم اومد (عموی کوچیکم)فقط یه دست لباس پوشیدم حتی گوشیم گذاشتم کنسول گفتم نمیبرم فقط من میخام برم،،،

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

اولش اینقدر پرو بود میگفت رفتی واسه همیشه رفتی من فلانی نیستم منت زن بکشم🤬

گفتم حله،،،گفت بچه هم نمیزارم رنگشون و ببینی،،،گفتم بچه من و میخاد چیکار؟؟من عرضه ندارم یه کلید خونه از خودم داشته باشم دخترم بیشتر از من تو این زندگی حق و حقوق داره اونام بمونن برای تو

این عمومم نشسته بود سیب و خیار خوردن😬

گفت بخورم میریم منم دختر ندارم میای دخترم میشی

بعد رو کرد به مردی گفت من تا این خونه هستم که هیچی تو پادشاهی ،،،از خونت با زنت برم خودت که سهله گنده تر از توام بیاد دنبالش فقط 👍نشونتون میدم🤣

بعد اصلا نپرسید سر چی میخای بیای قهر🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیشب تا سکته رفتم ،،،واقعا احساس کردم سکته کردم دیدین میگن بچه خیلی عزیزه؟من دیشب تازه فهمیدم 🥺من ک ...

تبی🥺 🥺 🥺 دخترت خوبه؟انشالله سرش به سنگ میخوره دست از اینکاراش برمیداره. شاید عموهات باهاش حرف بزنن اروم بشه.

تبی🥺 🥺 🥺 دخترت خوبه؟انشالله سرش به سنگ میخوره دست از اینکاراش برمیداره. شاید عموهات باهاش حرف بزن ...

فقط به عموی کوچیکم گفتم چون اخلاقش خوبه صبوره مردیم باهاش گارد نداره،،،

دخترم خوبه ولی خب اذیته بچه😭

من مقصر بودم ولی بچه نیستم که تا چیزی میشه اول کلید و ازم میگیره،،،

منم خیلی خستم😔

منم ،،،،تف به این روزگار

حوصله ندارم

تف به نی نی سایت مملکت از جنگ دراومد این هنوز ریده

منم ،،،،تف به این روزگار حوصله ندارم تف به نی نی سایت مملکت از جنگ دراومد این هنوز ریده

واقعااا تف😭😭

خستم حتی از خودم چرا من هعی بیام اینجا بگم حال شما بد بشه😔😭

چی میشد من میمردم😭😭

چرا به دنیا اومدم 😭😭😭😭

واقعااا تف😭😭خستم حتی از خودم چرا من هعی بیام اینجا بگم حال شما بد بشه😔😭چی میشد من میمردم😭😭چرا ...

حالا کشت و کشتار راه ننداز

بگو ببینم مشکلت چیه

من الان خودم انبار باروتم🤪

از نظر جسمی یه مجروح رو دستم خودمم نفس تنگی دارم از دیشب اینقد اسپریم زدم تاثیر نداره

از نظر روحی کاملا امادگی پذیرش یه قتل و دارم

مالی که ریدممممممم ۷۵تومن تا الان ضرر دادم

تو کدوم مورد مشکل داری

حالا کشت و کشتار راه ننداز بگو ببینم مشکلت چیه من الان خودم انبار باروتم🤪از نظر جسمی یه مجروح رو دس ...

منم مثل تو فقط درجه هاش فرق میکنه😔

نمیدونم از قصد داره منو عذاب میده یا نه همش درحال غر زدن تحقیر من هر کاری میکنم نمیبینه

مسایل مالی هم بیکاریش که اصل کاریه🥲