2777
2789
عنوان

ادمای بی رحم

391 بازدید | 14 پست

چرا وقتی یه غم و دردی داری مثلا یه عزیزی از دست دادی یا درد جدایی رو کشیدی ادما فقط نصیحت چرت و پرت و بی مورد میکنن و فقط نمک روی زخمت میپاشن بدون اینکه ذره ای از حس و حال تو رو درک کنن؟! من در استانه سی سالگی فهمیدم هیچکس دلسوز هیچکس نیست دوست و رفیق واقعی وجود نداره مگر خانوادت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هعی جالب این است ک خیلی ها نمیدونن کععععع هرکی نظری داره اخلاقی داره رفتاری برای خودش داره پس هرچیزی رو نیازی نیست ازش خودمون ناراحت دلخور نشون بدیم نیازه بعضی وقتا عمق حرفا کلمات بفهمیمم و تمام

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

اره منم خیلی وقته فهمیدم

درک نمیکنند چون توی شرایط ت نیستن

ت سختی ها خودم پشت خودم بودم ن دوست ن رفیق ن پارتنر

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

دلیلش معلومه. چون اونا در لحظه جای تو نیستن که حالت رو درک کنن. صرفا حرف های کلیشه ای میزنن

کاش فقط صرفا حرفای کلیشه ای بود من سر یه موضوعی حالم افتضاح بود با بغض و گریه زنگ زدم به دوستم گفت ناراحت نباش فردا میام پیشت فرداش نیومد و قول الکی داد. و دیگه ام نپرسید حالت بهتر شد یا نه؟ اون موقع بود که فهمیدم نصیحتای خیلیا صرفا از روی دلسوزی و دوستی نیست و هرکس به فکر منافع خودشه

من تو سن ۲۵دسالگی فهمیدم پدرمادرم دشمنم هستند و هیچ کس برام قدمی برنمیدارد

نه در جهت بهبود بیماریم نه هیچ چیز دیگه ...

آه گویی ز دخمه ی دل من روح شبگرد مه گذر کرده ...🌱درخواست دوستی هیچ کس قبول نمی کنم. 🚫

هعی جالب این است ک خیلی ها نمیدونن کععععع هرکی نظری داره اخلاقی داره رفتاری برای خودش داره پس هرچیزی ...

به حرف و نصیحت نیست به رفتاره اون دوستی که منو نصیحت سسشعر میکرد که فلانی رو ول کن و دو روز دیگه فراموشش میکنی و فلان حتی بعدش یه زنگ نزد حالمو بپرسه. اگه دلسوز واقعی بود حداقل بعدش حالمو میپرسید. به همین خاطر همه نصیحتا لزوما از روی دلسوزی نمیتونه باشه هرکس فقط به فکر منافع خودشه فقط وقتی مردی میان سرقبرت

اره منم خیلی وقته فهمیدم درک نمیکنند چون توی شرایط ت نیستن ت سختی ها خودم پشت خودم بودم ن دوست ن ...

اخه عجیبش اینه که حتی اگر خودشون قبلا تو اون شرایط بودن باز هم درکت نمیکنن و دردتو کوچیک میشمرن. یا قضاوت بی مورد میکنن.

چون ب جات نیستن بفهمن چ دردی میکشی الکی چرت و پرت میگن

چرت و پرت میگن و گاهی مقایسه بی مورد میکنن مثلا طرف اومده کات شدن رابطه دو ماهش رو با کات شدن رابطه چند ساله من مقایسه میکنه میگه چون من فراموش کردم توم میتونی طرفت رو فراموشش کنی

به حرف و نصیحت نیست به رفتاره اون دوستی که منو نصیحت سسشعر میکرد که فلانی رو ول کن و دو روز دیگه ف ...

من نگفتم تو تکیه کنی به طرف تو این دنیا از هیچ کسی انتظار نداشته باش

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

من نگفتم تو تکیه کنی به طرف تو این دنیا از هیچ کسی انتظار نداشته باش

الان خودتم عمق حرف منو نفهمیدیا من میگم اگه نباید از اون طرف انتظار داشته باشیم و اون شخص دلسوز ما نیست خب غلط زیادی میکنه که نصیحت سسشعر میکنه خود تو هم احتمالا از اون دسته افرادی که اینو میگی