2821
2789

من با نادعلی اون پسری که ازش خوشم میومد جدا بودیم برگشت کلا یه بار ناد علی خوندم.

ولی از وقتی برگشته نمیدونم چرا مهرش از دلم رفته شاید از معجزه های نادعلیه ولی دیگه ازش خوشم نمیاد

فرزند ایران و جان فدای، میهن🦁❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تگت میکنم تاپیک معجزم

منم تگ میکنی لطفا ؟🥺🌸

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

من با نادعلی اون پسری که ازش خوشم میومد جدا بودیم برگشت کلا یه بار ناد علی خوندم. ولی از وقتی برگشت ...

🥲🥲🥲

انشالله هرچی میخوای خیر و صلاحت بشه و بهترین بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم

اره حتما

فدای محبتت ، ولی اعلان ها ارسال نمیشن🥲الان این پیامتونم اومدم سر زدم به همین تاپیک که دیدمش ... برام نیومده بود ... احتمالا الان زحمت کشیدید و لطف کردید و تگم کردید ، ولی برام هیچی نیومده🥲❤️اگه مایل هستید و صلاح میدونید ، لینک تاپیکتونو اینجا ارسال کنید ، سایر دوستان هم استفاده کنن❤️

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی انشالله حاجت روا بشم اینجا تاپیک بزنم بگم بهتون

ان شاء الله حاجت روا ب خیر بشی 💝

اصلا اعلان جواب هاتون واسم نمیاد خودم اتفاقی اومدم دیدم جواب دادین 😅

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لک صورت 😭😭

qeooooooo | 45 دقیقه پیش

فوق تخصص غدد

hlima | 42 دقیقه پیش
2791