2821
2789

من با نادعلی اون پسری که ازش خوشم میومد جدا بودیم برگشت کلا یه بار ناد علی خوندم.

ولی از وقتی برگشته نمیدونم چرا مهرش از دلم رفته شاید از معجزه های نادعلیه ولی دیگه ازش خوشم نمیاد

فرزند ایران و جان فدای، میهن🦁❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تگت میکنم تاپیک معجزم

منم تگ میکنی لطفا ؟🥺🌸

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

من با نادعلی اون پسری که ازش خوشم میومد جدا بودیم برگشت کلا یه بار ناد علی خوندم. ولی از وقتی برگشت ...

🥲🥲🥲

انشالله هرچی میخوای خیر و صلاحت بشه و بهترین بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم

اره حتما

فدای محبتت ، ولی اعلان ها ارسال نمیشن🥲الان این پیامتونم اومدم سر زدم به همین تاپیک که دیدمش ... برام نیومده بود ... احتمالا الان زحمت کشیدید و لطف کردید و تگم کردید ، ولی برام هیچی نیومده🥲❤️اگه مایل هستید و صلاح میدونید ، لینک تاپیکتونو اینجا ارسال کنید ، سایر دوستان هم استفاده کنن❤️

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی انشالله حاجت روا بشم اینجا تاپیک بزنم بگم بهتون

ان شاء الله حاجت روا ب خیر بشی 💝

اصلا اعلان جواب هاتون واسم نمیاد خودم اتفاقی اومدم دیدم جواب دادین 😅

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

آزمایش بارداری

f8228 | 42 دقیقه پیش

سالن زیبایی

im_mobiina84 | 42 دقیقه پیش

عمل بینی