2821
2789
عنوان

حسادت

128 بازدید | 10 پست

میگم چجوری متوجه حسادت دیگران میشین؟ البته درسته ی مقدار ضایع هستن اما بعضیاشون بازیگرای خوبین مثلا طرز صحبت و یا زبان بدنشون چه تغییری حس میکنین و اونا چین ؟

بنظرتون وقتی از خوشی صحبت میکنین ی شخصی سعی کنه همش بحث رو عوض کنه یا مثلا با ی وسیله ور بره انگار که حرف شمارو گوش نمیده یا یهو شروع میکنه پاهاشو محکم میکوبه زمین و مستقیم نگاهتون نمیکنه ادم حسودیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از طرز نگاه و قیافه طرف همه چی مشخص میشه اصلا کار سختی نیست تشخیصش حرفاش هم به کنار

منکه اینجوری متوجه شدم طرف همش سعی میکنه بحثو عوض کنه یا ی کاری کنه انگار مثلا گوش نمیده الکی با چیزی سرگرم میشه ،

اگه نمیشد به طور کامل قطع رابطه کنین چجوری باهاشون برخورد میکردین؟

منکه اینجوری متوجه شدم طرف همش سعی میکنه بحثو عوض کنه یا ی کاری کنه انگار مثلا گوش نمیده الکی با چیز ...

برخورد نمیخواد اون از درون میسوزه بزار به حال خودش باشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

منکه اینجوری متوجه شدم طرف همش سعی میکنه بحثو عوض کنه یا ی کاری کنه انگار مثلا گوش نمیده الکی با چیز ...

من با ادم حسود سروکار دارم حقیقتا مستقیم یه جمله حاوی حسادتشو بیان کرد ولی انکار میکنه حسادتشو . من رفتار خاصی نمیکنم باهاش فقط از این که منو از خودش برتر میدونه لذت میبرم. گاهی اوقات یه سری تیکه ها هم سربسته میندازم بهش تا فک نکنه با هالو طرفه

دقیقا لذت بخش تر از دیدن سوختنش نیست

براش باید ارزوی ارامش کرد

کسی که حسوده از درون یقین داره ما از اون بهتر هستیم

پس باید با دید ترحم نگاه کرد

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

2790
2823
2791
2779
2792