2821
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 33 پست
پشت نه همین تو روی ادم هم عوض میشن حالا موضوع اصلی اینه چجوری رفتار میکردین یا جوابشو میدادین؟

آره اینایی که گفتی می تونه از نشونه هاش باشه البته نه لزوما.

طرز رفتار هم که بعضی وقتا ادم حسود خواهرته برادرته داری باش زندگی می کنی یا فامیته ناچار هرازگاهی باید ببینیش

در غیر اینصورت من تا حد امکان حذف می کنم اون آدمو.یا ارتباطمو کم و محدود میکنم

مثلا سعی میکنن خرابت کنن وقتی بحث موفقیتت میشه انگار دیوارن اما اگر حرف از نقطه ضعفت شد اولی همه ت ...

اره دقیقا بعد ی رفتاری دارن دست آورد و موفقیت هاتونو هم سعی میکنن خیلی عادی نشون بدن انگار معمول ، حالا شما چجوری رفتار میکنین با اینجور ادما؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به مرور زمان میشه فهمید

حسودی که اطراف من هست معمولا موفقیت ها و تلاشای منو بی ارزش میدونه و همش سعی داره منو بزنه زمین یا تخریبم کنه که چیزی نیستی بی ارزشی و فلان

همیشه هم با گوشه چشم به سر تا پام نگاه میکنه

ما

مثلا وقتی ی نفر ازت تعریف میکنه یهو میگه ولی من اصلا از این مدل مثلا مو خوشم نمیاد ...

یا وقتی میگی مثلا فلان چیز قیمتی رو دارم میگه من که باور نمیکنم ... دوستای دبیرستانم اینطور بودند بعد فهمیدم حسودیشون میشه

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

مثلا یهو میاد درباره استایلت نظر منفی میده یا هی میخواد خودشو باهات مقایسه کنه میاد از روی مثلاا ...

اره دقیقا اینم ی مدل دیگست بعضیا هم مریض گونه کپی میکنن بعد طوری رفتار میکنن انگار ازت ندیدن انقد سعی میکنن راست میگی همیشه هم وقتی اینا هستن ی انرژی منفی جمع رو احاطه میکنه

به مرور زمان میشه فهمید حسودی که اطراف من هست معمولا موفقیت ها و تلاشای منو بی ارزش میدونه و همش س ...

دقیقا همینطوره تو این موضوع باهاتون تجربه مشترک دارم ولی بعدش شما چجوری باهاش برخورد میکنین؟

یکی هست تو فامیلمون اصلا ارتباط خوبی نداریم

همیشه در پی تخریب من تو جمع هست

قبلا سکوت میکردم و خیلی پر رو شده بود

ولی الان جوابشو میدم

چیزی نمیگه

اگر کسی هست که اذیتت میکنه و با سکوت کردنت هم خاموش نمیشه باید جواب بدی تا ساکت بشه

در غیر این صورت برات مهم نباشه که حسادت میکنه فقط دوری کن

مثلا وقتی ی نفر ازت تعریف میکنه یهو میگه ولی من اصلا از این مدل مثلا مو خوشم نمیاد ... یا وقتی میگی ...

دقیقا همیشه تو جمله هاشون ی ولی و انتقاد دارن بعد به موفقیت های همه هم شک دارن مثلا ای فلانی که شانس اورد، نه بابا اون که مال این حرفا نبود و هزار داستان شبیه همین

آره اینایی که گفتی می تونه از نشونه هاش باشه البته نه لزوما. طرز رفتار هم که بعضی وقتا ادم حسود خوا ...

اره بعضیاشو نمیشه قطع رابطه کامل کرد همون محدود کردن ، ولی همونجا که این رفتارم ازش دیدین چیکار میکنین؟ من خودم اکثرا حرفی نمیزنم چون واقعا به رفتارشون جواب منطقی ندارم بحث خیلی بچه بازی میشه

مشخصه هم از رفتار و صحبتها و هم تاحدودی با انرژی ای که از اون فرد میگیری. راجب رفتار و حرفها مثلا حول محور اون مسئله مورد حسادت حرف میزنه و کم و بی ارزش جلوه اش میده یا تو مقایسه هاش پای ثابته.سوالهای ریز و جزئی میپرسه که مشخص میکنه خیلی داره بهت توجه میکنه. تبریک و خوشحالی خاصی برات نداره یا به زور و مصنوعی تبریک میگه ولی موقع ناراحتی و شکست پیداش میشه

گیرم که به دریا نرسیدی چه غم ای رود/خوش باش که یک چند در این راه دویدی🫧 دوستدار طب ، هنر و ادبیات🌬بهتره برم به درسم برسم😂🎀

من دوست حسود داشتم ، میرفت پشتسرم یجوری موقعیتمو خراب میکرد ، میرفت پیش پسرا مخشونو میزد تا سمت من نیان ، هرجا من بودم میومد خودشیرینی ، اتفاقی بد برام میافتاد ذوق از چشاش میریخت بیرون ، چیزی میخریدم یا موفقیتی دهنشو کج میکرد طعنه میزد ، با دشمنام دوس میشد

کارا و رفتارا و لباسا و ارایشمو کپی میکرد

کلا میخاس منو بیاره پایین خودشو بکشع بالا

از حسود فقط دورررررری کن

😘Thanks GOD 
2790
2823
2791
2779
2792