2821
2789
عنوان

حسادت

805 بازدید | 33 پست

چجوری متوجه حسادت دیگران میشین؟ البته درسته که ی مقدار ضایع هستن اما بعضیاشون حرفه ای هستن مثلا بنظرتون طرز صحبتشون یا زبان بدنشون چجوریه؟

اینایی که وقتی دارین از خوشی صحبت میکنین هی سعی میکنن بحثو عوض کنن یا مثلا با ی وسیله سرگرم میشن انگار بهتون گوش نمیدن یا یهو همش پاشونو میکوبن زمین حسودن؟

پشت ادم موفق حرف زیاده

هر کی پشتت حرف زد (البته بستگی داره چی بگه) معلومه حسادت میکنه

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پشت ادم موفق حرف زیاده هر کی پشتت حرف زد (البته بستگی داره چی بگه) معلومه حسادت میکنه

پشت نه همین تو روی ادم هم عوض میشن حالا موضوع اصلی اینه چجوری رفتار میکردین یا جوابشو میدادین؟

مثلا سعی میکنن خرابت کنن

وقتی بحث موفقیتت میشه انگار دیوارن اما اگر حرف از نقطه ضعفت شد اولی همه تایید میکنن و همراهی جمع میکوبن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

مثلا یهو میاد درباره استایلت نظر منفی میده

یا هی میخواد خودشو باهات مقایسه کنه

میاد از روی مثلاا دوستی بهت میگه که هیچکس اصلا نگاه نمیکنه که چیکار میکنی یا چجوری ، اما وقتی اینو میگه یعنی اتفاقا خودش روی تو زومه

البته باید دقت کنی این حرف رو از زبون کی میشنوی یهو یکی از سر مهربونی میگه و یکی بدجنسی

غیر مستقیم تیکه میندازه

لطفاً ‌برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستید ❤🌿

نظرت راجب رشته بهداشت عمومی چیه؟

ای تیغتان چو نیزه برای ستم دراز ،این تیزی سنان شما نیز بگذرد. چون داد عادلان به جهان در بقا نکرد،بیداد ظالمان شما نیز بگذرد در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت،این عوعو سگان شما نیز بگذرد

2790
2823
2791
2779
2792