2821
2789
عنوان

زمین گرده 😏😏😏😏

778 بازدید | 22 پست

"وای خدا! یکی خیلییییی بد منو اذیت کرد. انقدر که هر روز اشک میریختم، افسرده شدم و کارم به دکتر کشید. کلی بهم توهین کرد، کار و درآمد منو ازم گرفت، منو تو خونه زندانی کرد، کتکم میزد، استرس میداد، خلاصه خیلی اذیتم کرد.

منم هیچی نمیگفتم و تحمل میکردم، ولی ته دلم نفرینش میکردم. تا اینکه چند روز پیش، تو یه جمع خانوادگی و رسمی، سر حرف با پدرش، پدرش جلوی همه با داد و بیداد بهش فحشهای بدی داد. اونقدر که طرف جمع رو ترک کرد و سکوت شد. بعد از رفتن مهمونا، دعواشون خیلی شدیدتر شد و حتی همدیگه رو زدن.

منم فقط نگاه میکردم و از ته دلم خوشحال بودم که آبروش رفت و تحقیر شد، چون واقعاً اذیتم کرده بود. انگار خدا دعام رو شنید و جوابشو خیلی بد داد.

اگه به ناحق بهتون بدی کردن آزارتون دادند مطمئن باشید که جوابش میگیرند و اگه خوش شانس باشید خودتون شاهد ماجرا میشید 🫡🫡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آدمای بد گند میزنن ب خودشون نیاز نفرین ندارن ما خیلی چیزارو نمیبینیم

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

خیلی متاسفم که همچنین رنج هایی رو تحمل کردی عزیزم ولی خوب نمیشه به این امید که یه روز نفرینمون بگیره این توهین ها و این بدبختیها رو تحمل کنیم حتما به فکر چاره باش از افراد مورد اعتمادت کمک بگیر حتما مشاور زوج . مشاور حقوقی هر چی . حتما میخوای وایسین یه اتفاق بدتری بیوفته تا به فکر چاره باشین. من میدونم اکثر مواقع قانون سمت زنان نیست ولی خوب اینطوری بدون اقدام و دفاع هم که نمیشه عمرتونو میذاریم پای یه کسی که ارزشش رو نداره به چه امید که سر خونه زندگی خودتون هستین یه کم به فکر خودتون باشین و زندگیتون رو نجات بدین . تشویق به طلاق نمیکنم ولی خوب بدون چاره هم که نمیشه .

هیچکسی تو این دنیا تاوان پس نمیده خودت بیخیالی بزن ما خودمون مقصریم ک اجازه میدیدم هرکسی هرجور دلش میخاد رفتار کنه اما اینم دست خودم آدم نیست هرکسی نمی تونه بفهمه ک رفتارش درست نیست غلطه تا نفهمی آسیب نببینی اون وقت ک میفهمی اما خیلی از آدم های بد یه روز جونشون واسه کسی دیگه میدن برای یکی دیگه بهترینن

روح های کثیف پشت کالبدهای مظلوم نما ...!