2777
2789
عنوان

هوای نمک آبرود ؟؟

190 بازدید | 14 پست

بچه ها کسی از نمک ابرود هست ؟؟هواش این هفته چطوریه؟؟من میخوام برم موندم لباس گرم بیارم ؟؟تابستونی بیارم ؟؟چیکار کنم 

آرزویی کن گوش های خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد...
الان عالی عالی . ولی تعطیلات پیش رو شلوغه و قیمت هتل و ویلا بسی گران 

من دوشنبه همین هفته دارم میام تعطیلات نمیام .ویلا هم رزرو کردیم عزیزم.فقط بگو لباس گرم برای بچه هام بیارم ؟؟یا تابستونی؟؟

آرزویی کن گوش های خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوا عالیه  میبینم یه ساک دارو ورداشتی  وااا اینهمه واسه چی

اره به خداا یه چمدون لباس با یه ساک دارو 😦😦😦چیکار کنم استرس دارم همش دست خودم نیست

عزیزم ویلا شبی چند گرفتی

شبی 500 تومن .گفته کنار پارک معروف نمک ابروده رو به دریام هست .دوست همسرم برامون رزرو کرده هنوز ندیدم اون که خیلی تعریف میکنه

اره به خداا یه چمدون لباس با یه ساک دارو 😦😦😦چیکار کنم استرس دارم همش دست خودم نیست

منم همینم ولی راجع به موارد دیگه 

پولدار شم برم هیپنوتیزم 

تو تاپیکت محدثه گفت خوبه

و طبع سودایی داریم درمان کنیم

این دوتا رو میرم دنبالش از دارو خستم

من دوشنبه همین هفته دارم میام تعطیلات نمیام .ویلا هم رزرو کردیم عزیزم.فقط بگو لباس گرم برای بچه هام ...

به سلامتی . خوش بگزره . من نمک ابرود نیستم ولی کلا شمال زیاد میرم . الان اونجا هوا گرمه ولی بهاره و خبر نمیکنه . اگر بارون بیاد هوا خیلی سرد میشه . له اخبار هم نمیشه متکی بود پس حتما لباس گرم ببر با خودت 

شبی 500 تومن .گفته کنار پارک معروف نمک ابروده رو به دریام هست .دوست همسرم برامون رزرو کرده هنوز ندید ...

حتما مراقب دریا باشی مراقب بچه ها . دریاش و حتی ساحلش امن نیست . ساحل ماسه ای و بر خلاف رامسر ساحل نمک ابرود شیب وحشتناکی داره . خیلی مراقب باش

شبی 500 تومن .گفته کنار پارک معروف نمک ابروده رو به دریام هست .دوست همسرم برامون رزرو کرده هنوز ندید ...

اگر کلار ابار رزرو میکردین نصف این بود و ساحل خصوصی امکاناتش بیشتر نباشه کمتر هم نیست . 

اگر کلار ابار رزرو میکردین نصف این بود و ساحل خصوصی امکاناتش بیشتر نباشه کمتر هم نیست . 

ممنون عزیزم از راهنماییتون 

منم همینم ولی راجع به موارد دیگه  پولدار شم برم هیپنوتیزم  تو تاپیکت محدثه گفت خوبه و ط ...

منم پول فعلا ندارم با قرصا بسازم تا بهد برم هیپنوتیزم