فدای_چویلت مدیر استارتر عضویت: 1404/12/12 تعداد پست: 705 عنوان فراموشم کردی🙃🖤 279 بازدید | 8 پست خوش به حالت که فراموشم کردی.من که نتونستم.. آروم میکنی حال بد منو...(: 1405/01/15 | 09:02 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آریانور عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 3267 یاد آهنگ محسن یگانه افتادم خوش به حالت زندگی کردی ولی من نه نتونستم ... افراط در هیچ عقیده ای رو نمیپذیرم 🩷🌸
فدای_چویلت مدیر استارتر عضویت: 1404/12/12 تعداد پست: 705 سعی کن فراموش کنی شمام جای م نبودی نمیتونستی تاپیکای قبلیمو بخونید میفهمید چقد داغونم آروم میکنی حال بد منو...(:
فدای_چویلت مدیر استارتر عضویت: 1404/12/12 تعداد پست: 705 یاد آهنگ محسن یگانه افتادم خوش به حالت زندگی کردی ولی من نه نتونستم ... 🥲💔واقعا نتونستم آروم میکنی حال بد منو...(:
solmy عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 3838 خیلیا اینجا و حتی خارج از اینجا به درد شما دچارن ... شما اولین و اخرین ایستگاه این درد بی درمون نیستی🙂💔 برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه
فدای_چویلت مدیر استارتر عضویت: 1404/12/12 تعداد پست: 705 خیلیا اینجا و حتی خارج از اینجا به درد شما دچارن ... شما اولین و اخرین ایستگاه این درد بی درمون نیست ... 🥲💔نگا تاپیک اولم کن عزیزم ببین درد دلمو آروم میکنی حال بد منو...(:
solmy عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 3838 🥲💔 نگا تاپیک اولم کن عزیزم ببین درد دلمو نگاه کردم قشنگم ... خودمم به دردی مشابه شما مبتلام ... خدا به هر دومون کمک کنه . خیلی سخته ، میفهممت🌸 برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه
فدای_چویلت مدیر استارتر عضویت: 1404/12/12 تعداد پست: 705 نگاه کردم قشنگم ... خودمم به دردی مشابه شما مبتلام ... خدا به هر دومون کمک کنه . خیلی سخته ، میفهممت ... عزیزممممخدا صبر بده به دوتامون💔🌹 آروم میکنی حال بد منو...(: