2777
2789

الان خودش اومده میگه میخواد برگرده؟؟؟

به نظرم این اشتباه رو نکن کسی که یبار تونسته ولت کنه بازم ولت میکنه....میدونم که حتما دوسش داری ولی ارامش و خوشبختی ایندت واقعا مهم تره...اون موقعی که تو رو ول کرده مطمعن باش دنبال یکی دیگه بوده خواسته تو رو از سر خودش باز کنه....الانم دیگه کسی نیست دوروبرش واس همین برگشته....

اینا رو دارم خواهرانه بت میگم من خودم 3 سال با یکی بودم رابطمونم خیلی خیلی جدی بود نه اینکه بچه بازی باشه بعد 3سال توی یه شرایط سختی گیر کردیم که منو ول کرد و منم فهمیدم به یه هفته نکشیده بعد من رفته با یکی دیگه...درسته بعد من نابود شد درسته نتونست دیگه به یه نفر پایبند بمونه ولی باز ذاتش خراب شده بود حتی برگشتم باهاش ولی این دفه بم خیانت کرد ما 3 سال با هم بودیم 3 سالم کات بودیم ولی توی دوران کاتمونم باز باهم در ارتباط بودیم و بهم ابراز علاقه میکردیم...ینی 6 سال کل زندگی من اون یه نفر بود....فکر میکنی ته اون همه عشق چی شد؟ یه شب باهم قرار گذاشتیم واسه اخرین بار همه حرفامونو بزنیم و همه چیو واسه همیشه فراموش کنیم...اون شب غمگین ترین شب زندگی من بود دل کندن از ادمی که 6 سال همه ی قلبت و خانوادت بوده واقعا سخته ولی بعد خداحافظیمون من حتی اشک نریختم کاملا خنثی بودم چون به خودم اومدم دیدم من الکی اونو ادم بزرگی برای خودم جلوه میدادم....اینا رو همه گفتم که شاید بتونی درس بگیری ولی اینو بدون دختر برگشتن به رابطه ای که یه بار تموم شده یعنی مرگ دوباره قلبت پس این کارو با خودتو ایندت نکن من بهت قول میدم یه روز توی مکان و زمان درستش یه ادمی که واقعا لایقته میاد تو زندگیت....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان خودش اومده میگه میخواد برگرده؟؟؟به نظرم این اشتباه رو نکن کسی که یبار تونسته ولت کنه بازم ولت م ...

مرسی عزیزم ازحرفات ،اره الان میخواد برگرده ولی اصلا نمیتونم بهش اعتماد کنم

مرسی عزیزم ازحرفات ،اره الان میخواد برگرده ولی اصلا نمیتونم بهش اعتماد کنم

خواهش میکنم گلم....از همه جا بلاکش کن نزار با حرفاش دلتو نرم کنه حتی اگه بمونی باش و حتی اگه باهات ازدواج کنه مطمعن باش بهت خیانت میکنه اون موقعس که پشیمون میشی چرا یه همچین روزی جوابشو دادی ولی دیگه کاری از دست بر نمیاد پس با عقل و منطقت تصمیم بگیر نه با دلت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز