2821
2789
عنوان

یه سوال

90 بازدید | 4 پست

یه همکلاسی دارم که باهاش دوستم و روش کراشم بهشم پیشنهاد داده بودم ولی قبول نکرد و بعد از پیشنهادمم بازم مثل قبل باهام اوکی بود و سرد نشد ینی تغییری نکرد

ولی چند وقتیه میبینم که همش سر کلاس به من نگاه میکنه فقط نگاش رومنه زل میزنه بهم یا وقتی مثلا میرم یه جای دیگه سرشو یه جوری میگردونه که انگار دنبالمه یه وقتایی وقتی میبینم داره نگاه میکنه روشو بر میگردونه بعضی وقتام نه، خیلی نگام میکنه یه وقتایی زل میزنه بهم هرجایی باشم فقط به من نگا میکنه یا پیدام میکنه فقط به من نگاه میکنه یه بارم اومد سرکلاسمون سرک کشید تا دید دیدمش روشو کرد اونور رفت یه وقتایی هم با لبخند بهم نگاه میکنه و گاهی چشم تو چشم میشیم و وقتی بهش پیام میدم سرد حرف میزنه باهام به نظرتون میتونه روم کراش زده باشه؟

دو تا احتمال هست : احتمال اول اینه که اون هم بهت حس داره ولی داره پنهان میکنه ! احتمال دوم اینه که حسی بهت نداره و داره نقش بازی میکنه و داره باهات بازی روانی میکنه و ... یه جورایی میخواد تو همش بهش فکر کنی و درگیرش باشی !! نظر من اینه بیشتر داره بازی روانی میکنه باهات ... خلاصه خیلی مواظب خودت باش دختر جان ❤️🩹🙂

دو تا احتمال هست : احتمال اول اینه که اون هم بهت حس داره ولی داره پنهان میکنه ! احتمال دوم اینه که ح ...

مرسی بابت نظرتون❤️

ولی آخه این دوستمه میدونم اهل لاشی بازی و بازی دادن کسی نیست و هیز هم نیست، نگاهاش به هیچکس اینطوری نیست نگاهاش فقط به منه و فقط به من اینجوری نگاه میکنه

چرا اینطوری فکر میکنین؟

و اینکه اینم یادم رفت بگم که من وقتی یه جا وایسادم که اونم مثلا اونور تر از من با رفیقاش وایساده وقتی که من حواسم نیست منو به دوستاش اشاره میکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی بابت نظرتون❤️ ولی آخه این دوستمه میدونم اهل لاشی بازی و بازی دادن کسی نیست و هیز هم نیست، نگاه ...

عزیزم متوجه حرفت هستم اما متاسفانه طبق سالها تجربه ای که دارم باید به عنوان خواهر بزرگتر بهت بگم که هیچ مردی قابل پیش بینی نیست !!! مردی که فکر میکنی اصلا لاشی نیست ، ممکنه بعدا بفهمی لاشی ترین بوده یا برعکس ... اگه برگردم عقب هیچوقت زندگیمو براساس این رفتارهای متناقض مردا هدر نمیدادم :)) 💔 و کاملا درکت میکنم گیج شده باشی بابت رفتارش ! و در آخر عزیزدلم اینو بدون هیچ چیزی مهمتر از خودت نیست !! من اگه جای تو باشم فقط رها میکنم ! رها میکنم میسپرم به گذر زمان ببینم خودش چیکار میکنه !! یا باید جدی بیاد جلو بهت حرفشو بگه یا باید کلا ول کنه و انقد گیج کننده رفتار نکنه !