2777
2789
عنوان

تغییر رشته

353 بازدید | 7 پست

من ۲۲ سالمه میخوام کنکور انسانی بدم، دیپلمم تجربیه ولی خوشم نمیاد از تجربی زورم کردن.. حالا به نظرتون دیر نیست 😥میگن عمرم میره... ای خدا چیکارکنم گیر خانواده احم*ق افتادم که نمیزارن رشنه مورد علاقه ام بخونن

فکرمیکنن پزشکی راحته

رشته مورد علاقه خودت چیه اگر تا حالا قبول نشدی حتما تغییر بده موفق میشی خودم چند سال ریاضی بودم قبول نشدم انسانی رفتم همون سال اول بهترین دانشگاه قبول شدم

و خدایی که به شدت کافی است.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران سنت نباش، اگه میخوای تغییر رشته بدی، انجامش بده، ولی خب انسانی هم آسون نیست، تعداد کتابها خیلی زیاده، هرچیزی با تلاش و همت به دست میاد، اگه این کاری که میخوای انجامش بدی حتما انجامش بده، ولی دیگه حواست باشه دیگه خستگی و ترس و تردید معنی نداره، تصمیمات رو گرفتی باید جدی تا تهش بری، نشد هم نداره، عزم و ارادهات مهمه

رشته مورد علاقه خودت چیه اگر تا حالا قبول نشدی حتما تغییر بده موفق میشی خودم چند سال ریاضی بودم قبول ...

چه خوب عزیزم موفق باشی 😍مرسیی منم امیدوار شدم.. من روانشناسی دوست دارم و کلا رشته های انسانی خوشم میاد..

هیچوقت واسه تلاش برای ایندت دیر نیست

فقط وقتی عمرت حروم میشه که راهی رو که علاقه ای بهش نداری ادامه بدی و اعتماد به نفس دنبال کردن رویاهاتو با برنامه ریزی درست نداشته باشی

اینو از منی که یکی از رشته های تاپ تجربی که همه ارزوشونه خوندم بپرس