2777
2789
عنوان

مهریه

782 بازدید | 21 پست

سلام دوستان میخواستم مهریه ام رو بذارم اجرا

از طریق دادگاه انجام بدم یا اسناد رسمی؟

همه چیش ب اسم برادرشه ،فقط ی مسکن ملی ک ۹۰۰ تومن ریخته ب اسم خودشه ک اونم فعلا تحویل ندادن

و فیش حقوقیش ک در دسترس ندارم

سلام عزیزم

وقت بخیر از طریق خدمات قضایی انجام بدی

از چه تاریخی همه ی اموالش را به اسم اعضای خانواده اش زده

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مهریه تون چندسکه هست؟

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه،خندین حال خوب درون تون داشته باشین تا به آرامش هاتون و لذت عمر زندگی تون برسید.

طلاق نگیر

بسازین بگذرین صبر پیشه کنید

زندگی بعد طلاق بده بخصوص با خط ارتباطی بچه

مطلوم رابطه طلاق فقط بچه س

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

دختر خوب😐البته اختیار زندگی هر کسی دست خودشه...

طلاق رو امیدوارم هرگز تجربه نکنید شایدامروز نمیدونید اما بعدمدتی جدایی اکثرا متوجه میشن خیلی ازحرفا و رفتارهارو چه راحت میتونستن نادیده بگیرن اما از لجبازی تحمل نکردیم.

10سال تجربه تلخ جدایی خیلی عبرت آموزه متاسفانه...

چون بعداز اون دیگه آدم سابق نیستی و نمیتونی به هرکسی اعتماد بکنی😶...

اگر به آخر خط نرسیدی سعی بکن از هر راهی شده مشکلات رو پشت سر بزارید.

امیدوارم مثل روز اول به خوشی کنار هم باشید تا آخرعمر🤲🕊🤲

مجرد،مرد🙏کاربری کیا ۳۶۵ سابق... t.me/alimoeini365

بچه ها کسی میدونه زنی که بی دلیل خونه رو ول کنه بره بهش مهریه تعلق میگیره؟

قصد جدایی داری؟

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

اگر اموال داشت اقدام از طریق ثبت خیلی خوب بود چند روزه برات توقیف میکردن. البته امکان اقدام از ثبت فقط یه بار وجود داره.اگر پشیمون شی دفعه بعد باید بری دادگاه.

الان که کلا هیچ مالی نداره کار خاصی نمیشه کرد. حتی خط موبایلشم نمیدن بهت میگن ابزار کارشه. زندانم که نمیفرستن.

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

سلام. بالاجبار و قانونا اول باید از طریق ثبت بذارید اجرا...

وقتی اموال نداشت اونا یه برگه(گواهی) میدن که اموال نداره و با اون برگه میرید دفتر خدمات قضایی و از طریق دادگاه میذارید اجرا

فقط اگه تحت پوشش نیستید باید پول تمبر بدید که معمولا زیاد میشه....مگر اینکه تیکه تیکه و کم کم بذارید اجرا

وقتی هیچی اسمش نیست فقط اجرا گذاشتن مهریه ارزش تو رو کم میکنه ۹۰۰ تومان مبلغی نیست که سرش دعوا کنی اگه کارمند باشه قسط بندی میکنند برات

ولی یادت باشه همه پل های پشت سر رو خراب نکنی

زمانه چه داغی به قلبم گذاشت 😞😞💔💔

2790
2778
2791
2779
2792