2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید آره شایدم نه قطعی نیست اگه به کارما اعتقاد داری اول واسه خودت باید بخوای چون یه چیزیه که شخصیه و باید جذبش کنی کم کم رو اطرافیانت هم میبینی بدی با بدی جواب میده

نمیدونم 💔اینطور کسایی نباید زنده بمونن حتی

بخدا

بچه هاش اصلا آسایش ندارن

زنه بدبخت نمیتونه بره پدر و مادرش ببینه تا پدرش فوت کرد

آرزوهاتو برای هیچکس تعریف نکن......

نه، منتظر این چیزا نباش، دستت رو بذار رو زانوت بلند شو زندگیت رو خودت عوض کن

چجوری

باید ترکش کنه

بخاطر بچه هاش نمیتونه

جگرش شده کاسه ی خون

آرزوهاتو برای هیچکس تعریف نکن......

دنیا یجوریه ک ادمای خوب ...

پول حرم بخورن.ظلمی کنن.اشتباهی کنن خدای متعالی فورا میزنه تو سرشون فورااااا

ولی آدمای حروم خور.ظالم.بد اخلاق.ستمگررر ب ولای علی قسم روز ب روز قوی تر سرحال تر و خشن تر میشن هیچ اتفاقیم واسشون نمیفته هممونم دیدیم دیگ

اگ قراره عدالتی باشه عدالت صورت بگیره باید این دنیا تا وقتی طرفی ک مورد ظلم قرار گرفته ببینه با چشاش و حقشو گرفته باشه خاری شو ببینه ولی میگن اون دنیااااااا تو دیگ گداشتنش همش میزننن ب من چ اخخ 🤷🏽♂️

مگ نمیگن اون دنیا اینقدررگرفتاری دارین ک ادم مدر مادر خودشم نمیشناسه چ برسه بخام خاری یکی رو ببینم...

دنیا ینی ی عدالتی و تمام

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸....خدایا ی سواال؟؟؟چرا حروم ب ما نمیسازه ب بعضیا میسازه؟؟؟چرا هرکاری هر خوبی میکنیم واسه بندگانت ب چشم نمیاد ؟؟خدایا چرا شانس ندارممم من !!!خدایا اصلا چرا زورت ب آدمای ضعیف میرسه آدمای هفت خط هرروز قوی تر میشن ؟؟؟خدایا خودت میدونی امیدی ندارم ب زندگی از بس زجر کشیدم تو زندگی حسرت خوردم خدایا خودت میدونی ک جز نون حلال چیزی سر سفره م نیاوردم پس چرا نمیبنی منو؟؟؟خدایا تنها چیزی ازت میخام ی بخت خوب ی زن خوب ک بتونم باهم زندگی کنیم پس ب عضمتت قسم ی دختر پاک و سالم بذار سر راهم همین ..خدایا دیدی توقع من کم بود ولی بزرگ ترین نعمته واسم ک بهم بدی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز