2777
2789

دروغ میگن بعدشم از کجا معلوم خوشبختن؟!!!

هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی(همون رواندرمانی)رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اون وقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایییی یه درصد فکر کن با پسر نی نی سایتی بری زیر سه سقف🗿

🦋آنــاهــیتـا 🦋 پروف خودمم اکه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم 🙂

کی تونی نی سایت آشناشده؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

واقعا این روزها بحث کیس مناسب، یه اشتباه فکری هست .

البته بماند که ازدواج طبیعی ترین خواسته هر فرد هست .

ولی هستند عده ای که دخترهاشون را نمیتونند شوهر بدهند ، چون توانایی خرید جهیزیه برای دخترشون را ندارند . الان که این متن را مینویسم فکر کنم یه جهیزیه حدود ۲ میلیارد هزینه بخواد .

سلام. إن شاءالله طاعات قبول.

یکی رو میشناختم میگفت تو نی نی سایت آشنا شده و ازدواج کرده. البته طبق ادعای خودش در اینجا.

یکی هم خیلی فاز عاشقانه گرفته بود هم اون هم پسره.... ولی الان از پیاماشون بنظر میاد وصالی حاصل نشد بعنوان تزویج.

بعد از نمازهای واجب از الله بخواه

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.