2821
2789
عنوان

شرکت یا مطب

252 بازدید | 6 پست

سلام دوستان سیزده همه مبارک

من ۲۲سالمه و ترم ۳مهندسی کامپیوترم و رشتم و خیلی دوست دارم و تقریبا از بچگی تو اینجور فضاها بودم و انگار چیزیه که براش ساخته شدم ولی خب بعد از انصراف از ۲تا رشته خیلی شانسی و بدون کنکور وارد این رشته شدم

ولی جدا از این تقریبا از ۱۴سالگیم علاقه خیلی زیادی به رشته دندونپزشکی دارم و هنوزم که هنوزه هر دانشجوی دندونی که میبینم غصه میخورم و میگم چرا من نتونستم

دو سه روزه به این فکر میکنم که بعد اینکع لیسانس گرفتم دوباره کنکور تحربی بدم و تو این سه سال که مونده تا لیسانسم تموم شه بخونم براش

ولی از طرفی میگم ۲۵سالگی خیلی دیره تا من دوباره بخوام برم دانشگاه (۸سال درسم و کاراموزی طول میکشه)و تا بخوام دندونپزشک بشم شده ۳۳سالم و اگر این تایم و بزارم رو مهندسی کامپیوتر و شرکت بزنم موفق تر میشم و واقعا موندم

نظرتون چیه

میشه در خواست بدم من امسال کنکور ریاضی دارم می خوام برم کامپیوتر نیاز به مشورت دارم

با این وضعیت ترمیم معدل و امتحان دادن دوباره درس های یازدهم و دوازدهم و رقابت سنگین تجربی مگه قبولی دندون پزشکی الکیه ؟ بیخودی وقتت رو تلف نکن بشین همون کامپیوتر رو بخون . فکر نکن چون الکی کامپیوتر قبول شدی همینحوری هم دندون قبول میشی

با این وضعیت ترمیم معدل و امتحان دادن دوباره درس های یازدهم و دوازدهم و رقابت سنگین تجربی مگه قبولی ...

لازم نیست دعوا کنی گل گاو زبون بخور بتونی اعصابت و کنترل کنی

کسی نگفت الکیه

اگر عصبانیت چشمات و نبسته بود میدیدی نوشتم تا لیسانسم بخونم براش 🫤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم به عنوان کسی که از این رشته ها خیلی خوب خبر داره

بهت میگم مهندسی کامپیوتر رو سفت و سخت بچسبی بهتره !

هم تو ایران میتونی به جاهای خیلی خوب برسی و درآمد آنچنانی داشته باشی

هم فرصت مهاجرت عالی داری

اگر هم حتما حتما دندون میخوای

به نظرم بیشتر از این وقت خودتو نگیر

انصراف بده

بشین جدی برای کنکور بخون

چون قبولی دندون واقعا سخته و اصلا معلوم نیست همون سال اول قبول بشی یا نه

دوست من دو سال پشت کنکور موند و ۴۰۴ دندون پزشکی دانشگاه تهران قبول شد

رشته های علوم پزشکی کلا دیر بازده هستن

حتی دندون

قبولیشونم خیلی سخته

خب بستگی داره

شرکت زدن سرمایه میخواد و به این راحتی نیست

اگه پول زیاد داری و رشته ت هم دوست داری همین بهتره برات

اگه نه، میتونی همون سه سال رو برا دندون بخونی و تو مدت دانشجویی از طریق رشته ت کارای دورکاری اینا انجام بدی نیمه وقت

البته نمیدونم شاید تو رشته دندون هم بتونی تو دوره دانشجویی ازش پول در بیاری

به خودت بستگی داره خیلی

خب بستگی داره شرکت زدن سرمایه میخواد و به این راحتی نیست اگه پول زیاد داری و رشته ت هم دوست داری ه ...

سرمایه که تقریبا از کار دلاری کامپیوتر درمیاد کم کم ولی خب دندون قبولیش سخت تره و مدت زمان بیشتری برای رسیدن به درامد داره