2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

327 بازدید | 6 پست

یه همکلاسی دارم که باهاش دوستم و روش کراشم بهشم پیشنهاد داده بودم ولی قبول نکرد و بعد از پیشنهادمم بازم مثل قبل باهام اوکی بود و سرد نشد ینی تغییری نکرد

ولی چند وقتیه میبینم که همش سر کلاس به من نگاه میکنه فقط نگاش رومنه زل میزنه بهم یا وقتی مثلا میرم یه جای دیگه سرشو یه جوری میگردونه که انگار دنبالمه یه وقتایی وقتی میبینم داره نگاه میکنه روشو بر میگردونه بعضی وقتام نه، خیلی نگام میکنه یه وقتایی زل میزنه بهم هرجایی باشم فقط به من نگا میکنه یا پیدام میکنه فقط به من نگاه میکنه یه بارم اومد سرکلاسمون سرک کشید تا دید دیدمش روشو کرد اونور رفت یه وقتایی هم با لبخند بهم نگاه میکنه و گاهی چشم تو چشم میشیم و وقتی بهش پیام میدم سرد حرف میزنه باهام به نظرتون میتونه روم کراش زده باشه؟

1_ممکنه چون تو روش کراشی اینطور فکر کنی و توهم بزنی چون این یه fact هست واقعا

۲_شایدم اینطور باشه و روت کراش باشه

باید هر حالتی رو در نظر بگیری

خلاصه زود تصمیم نگیر 🫵

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس میکنم تصمیم گرفته تو رو بشناسه ببینه بهت حس داره یا نه ... باید سعی کنی خیلی آویزونش نباشی و خیلی پیگیری نکنی که اون بیشتر ذهنش درگیر تو باشه ... تعادل رو برقرار کن ... هم باش هم نباش