2777
2789
مرسی ازتون باتوجه به مدرکتونم سوالاتی داشتم که عیبی نداره حالا که مایل به صحبت نیستید پس میشه حدس بز ...

اشتباهات و کوتاهی گذشته ،کار رو سخت کرده،،با تلاش میتونی کمی وضعیت رو بهتر کنی..

2میشه،ولی متزلزل هست..طاقت زیاد میخواد

3چیزی بین فرصت طلبی و ترس از اقدام ،همیشه همراه ت هست..البته شریک زندگی ت منظورم هس.

حدس ششم،تعطیل شد :آیه34و35 فاطربرای جذب آسایش و رفاه خوبه🥂🎉

اشتباهات و کوتاهی گذشته ،کار رو سخت کرده،،با تلاش میتونی کمی وضعیت رو بهتر کنی..2میشه،ولی متزلزل هست ...

ممنونم ازتون

یعنی به هدفام میرسم؟

لب بر لبُ سر برسرُآغوش تو ای یار / رویایِ منه عاشقِ دیوانه همین است...تواگرباشی من باشم باران باشد/به بغل میکشمت گرچه خیابان باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندین بار ازتون پرسیدم تا حالا ، جوابمو ندادین🥺میشه بی زحمت بگین که : سعید برمیگرده دوباره بهم ؟ ...

خیر

همه چیز بههم ریخته

سلام وقت بخیر ممنون میشم جوابمو بدید براتون صلوات میفرستم بنظرتون من کی باردار میشم یکسال و خورده ای ...

آره ،همین امسال ،دختر

سلام، دونفر هستن یکی قاضی یکی هم مهندس به نظرتون هیچ کدومشون در آینده برای ازدواج میان؟ اگه میان نتیجه چی میشه؟ و اگه هیچ کدوم از این دوتا نیستن در آینده با چه کسی ازدواج صورت میگیره؟ چندتا نشونه میشه بدین

ممنونمم

کی زمین شرکت بهمون میده کی خونه داره میشیم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

درود بر شما میشه اگه قادر بودید برای من هم بگید حس خودتون رو

دیروز سایت بسته بود و امکان ارسال پیام وجود نداشت شرمنده الان پیام میذارم توی تاپیک تون 🙏🏻🌷

من بیست و خورده ای سالمه میشه گفت هیچ خیری ندیدم از زندگیم توی تمام این سال ها

نه از بحث تحصیلی و نه بحث شغلی و درآمدی و حتی بحث عاطفی و ازدواج به هیچ جایی نرسیدم از عرش خدا به فرش رسیدم

میخواستم اگر براتون مقدور بود و امکان داشت بگید من میتونم از این فلاکت و بدبیاری در بیام یاخیر موفق میشم به جایی برسم ؟!

بازم می سپرم دست خودتون بزرگوار 🙏🏻🌸

@مثلمنی

@مثلمنی

@niniyar میشه محبت کنید تاکید کنید تا دوباره سایت بسته نشده تشکر 🌷

🖤پروردگارا من رو از جهنمی به نام «این دنیا» نجاتم بده و راحتم کن از این زندگی 🖤

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز