2789
مرسی ازتون باتوجه به مدرکتونم سوالاتی داشتم که عیبی نداره حالا که مایل به صحبت نیستید پس میشه حدس بز ...

اشتباهات و کوتاهی گذشته ،کار رو سخت کرده،،با تلاش میتونی کمی وضعیت رو بهتر کنی..

2میشه،ولی متزلزل هست..طاقت زیاد میخواد

3چیزی بین فرصت طلبی و ترس از اقدام ،همیشه همراه ت هست..البته شریک زندگی ت منظورم هس.

حدس ششم،تعطیل شد :آیه34و35 فاطربرای جذب آسایش و رفاه خوبه🥂🎉

اشتباهات و کوتاهی گذشته ،کار رو سخت کرده،،با تلاش میتونی کمی وضعیت رو بهتر کنی..2میشه،ولی متزلزل هست ...

ممنونم ازتون

یعنی به هدفام میرسم؟

لب بر لبُ سر برسرُآغوش تو ای یار / رویایِ منه عاشقِ دیوانه همین است...تواگرباشی من باشم باران باشد/به بغل میکشمت گرچه خیابان باشد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من چندین بار ازتون پرسیدم تا حالا ، جوابمو ندادین🥺میشه بی زحمت بگین که : سعید برمیگرده دوباره بهم ؟ ...

خیر

همه چیز بههم ریخته

سلام وقت بخیر ممنون میشم جوابمو بدید براتون صلوات میفرستم بنظرتون من کی باردار میشم یکسال و خورده ای ...

آره ،همین امسال ،دختر

سلام، دونفر هستن یکی قاضی یکی هم مهندس به نظرتون هیچ کدومشون در آینده برای ازدواج میان؟ اگه میان نتیجه چی میشه؟ و اگه هیچ کدوم از این دوتا نیستن در آینده با چه کسی ازدواج صورت میگیره؟ چندتا نشونه میشه بدین

ممنونمم

درود بر شما میشه اگه قادر بودید برای من هم بگید حس خودتون رو

دیروز سایت بسته بود و امکان ارسال پیام وجود نداشت شرمنده الان پیام میذارم توی تاپیک تون 🙏🏻🌷

من بیست و خورده ای سالمه میشه گفت هیچ خیری ندیدم از زندگیم توی تمام این سال ها

نه از بحث تحصیلی و نه بحث شغلی و درآمدی و حتی بحث عاطفی و ازدواج به هیچ جایی نرسیدم از عرش خدا به فرش رسیدم

میخواستم اگر براتون مقدور بود و امکان داشت بگید من میتونم از این فلاکت و بدبیاری در بیام یاخیر موفق میشم به جایی برسم ؟!

بازم می سپرم دست خودتون بزرگوار 🙏🏻🌸

@مثلمنی

@مثلمنی

@niniyar میشه محبت کنید تاکید کنید تا دوباره سایت بسته نشده تشکر 🌷

🖤پروردگارا من رو از جهنمی به نام «این دنیا» نجاتم بده و راحتم کن از این زندگی 🖤