2789
عنوان

میشه کمکم کنید؟

128 بازدید | 16 پست

دوستان قراره که عید فطر با آدمای شوهرم بریم شمال و من دلم میخواد خواهرم و مادرمم بیان اخه پدرم هیچ جا نمیبردشون و دلم براشون میسوزه از طرفی هم مادر شوهر و پدر شوهرم هستند جامون نمیشه بنظرتون چیکار کنم؟ و هرچی فکرشا میکنم مامانم و آجیم تنهان و من میخوام اونا باشن.از طرفی هم شوهرم گناهه چندسالی هس جایی نرفته

بنظرتون برم؟یا نرم؟ اگه بخوام نرم بونه دارم ک بگم دکترم گفته نرو و جای من تو ماشین بده نمیتونم عقب بخوابم.اینم بگم مادر شوهرم و پدر شوهرم مسافرت خیلی رفتند 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهونه بیاری که جام بده مادر و خواهرتم نمیتونی ببری.همین چیزهایی که الان گفتی به شوهرت بگو شاید قبول ...

میدونم قبول نمیکنه در درجه اول ک مامان و باباش هستند بعد مادر من

بهونه بیاری که جام بده مادر و خواهرتم نمیتونی ببری.همین چیزهایی که الان گفتی به شوهرت بگو شاید قبول ...

اونجوری مامانم ک جلو بشینه من و خواهرم عقب میتونیم بخوابیم خواهرم لاغره ولی مادر شوهرم چاق و پا دردیه باید پاش بالا باشه

با مهربونی بهش بگو.بگو اینبار مامانم اینارو ببریم دفعه بعد مامانت اینارو

قبول نمیکنه عزیزم.امشب بهش گفتم مامان و باباتا بفرس تو ماشین آجیت گف میخوای اصلا نریم؟

همیشه خدا جایی بخواد بره با دختراش میره منم نمیبرن ولی مسافرتا با ما هستش. میدونمم تو ماشین باهاش دعوام میشه چون دخالت میکنه

یا نرو یا با مامانت  اینا برو همون بهونه خودت خیلی خوبه  بچه ها من نمیدونم شما چجوری با خ ...

عزیزم فامیلای شوهرم میخوان برن مسافرت اونوخ من روم نمیشه ب شوهرم بگم مامانتا نیار مامان من ک غریبس بیار.ولی خب دلمم براشون میسوزه 

قبول نمیکنه عزیزم.امشب بهش گفتم مامان و باباتا بفرس تو ماشین آجیت گف میخوای اصلا نریم؟ همیشه خدا جا ...

خب پس نرو بهتره اینجوری.شوهر من بخاد مادرشو بیاره باهامون مسافرت میگم این ماشینت اینم مادرت برید خوش باشید اونم بدون من نمیره

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم