2777
2789

اره واسه منم نمیاد

پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گل سایت کجاش مشکل نداره🌚

کامنت هامو با لحن مهربون بخونید خدازده ها، چرا همش دعوا دارید؟!...🌚🫶🏻 /// هیچ وقت نمی تونی بفهمی یه زن چقدر میتونه منحرف باشه، تا زمانی که درخواست دوستی یه نی نی سایتی رو قبول میکنی!!...☠️💀 /// شیش ساله اینجا عضوم اونوقت تو نی نی یار قرمساق پستا و تاپیکای منو تایید نمی کنی تاپیک "شوهرم زد اونجای مادرشو" تایید میکنی توف تو دهنت...😑💩 /// دوستانی که این اواخر از من درخواست دوستی دریافت کردید، کسایی که قبول کردن در جریانن ولی کسایی که قبول نکردید و در جریان نیستید لطفا منو از لیست منحرفان جنسی خط بزنید!...فقط پرو...کسی میخواستم، با توجه به اینکه نی نی یارا منو بن کردن و نه پست و نه تاپیک تایید میکنن مجبور به این خفت شدم 🌚🌹(اوایل فروردین تا اواسط اردیبهشت) /// چجوری تو این وضعیت سایت تاپیکای چاق سلامتی و فان میزنید خدایی؟؟!!...فقط منم که پستا و تاپیکام تایید نمیشه اصلا؟؟!!...نی نی یار خدانشناس واگذارت کردم به سمیرا دست دراز...! بزار نت لعنتی درست بشه دیگه رنگمم نمیبینید...😪👩🏻🦯///انقدر پستا و تاپیکامو تایید نکردن که امضاهام داره از کادر خارج میشه..🥲 ///