2777
2789

بچه ها واسه استاد دانشگاه شدن منظورم دانشگاهه

علمي كاربردي،پيام نور،سما،و غير انتفاعيه 

چه مدركي ميخواد؟؟

يكي ميگفت مقطعيع يني واسه تدريسع مقطع كارداني ليسانس ميخواد واسه تدريس مقطع كارشناسي فوق ليسانس ميخواد 

كسي ال شرايط كليييييي چيزي ميدونه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه برای استاد بودن حداقل باید فوق لیسانس باشی رزومه رو میبری اگه بخوان تدریس کنی تماس میگیرن ولی انقد دکترای بیکار زیاد شده متاسفانه معمولا اونا رو برای تدریس انتخاب میکنن ضمنا اینکه از کدوم دانشگاه مدرک داشته باشی هم خیلی مهمخ

علمی کاربردی تعطیل شده گلم 

عزيزم اين شايعس من خودم دارم علمي كاربردي درس ميخونم و اصل مطلبش اينه ك تعطيل نميشه !!!!خصوصي سازي ميشه 

يني الان علمي كاربردي ما زيره نظره شهرداريه و شهرداري دولته ، مثلا اين مركز بايد بره زير نظر خصوصيا مثل ازاد 

فکر کنم چون مدرک دانشگاهیی و بخصوص لیسانس زیاد شده 

از ارشد و دکترا جذب کنن 

باز بستگی به سطح دانشگاه داره 

اگر شهرستان باشه و واحدش کوچیک باشه 

با لیسانس هم استاد قبول میکنن 

دانشگاه ما علمی کاربردی بود و چون مرکز بود اساتید همه دکتر بودن و سطح بالایی داشت 

ولی چون ما نخواستیم در حد معمولی تدریس کردگ

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦

سلام شوهرم هیئت علمی و معاون اموزشی دانشگاس

برای تدریس کردن الان اسما فقط مدرک دکترا قبول میکنن ( حق اتدریس البته) اما اگه اشنا داشته باشی یا استاد خوبی باشی معدلت بالا باشه دانشگاه خوبی باشی فوق هم قبوله 

اما هیئت علمی هییییچ جا نمیتونی بری  اصلا هیئت علمی نمیگیرن

نه برای استاد بودن حداقل باید فوق لیسانس باشی رزومه رو میبری اگه بخوان تدریس کنی تماس میگیرن ولی انق ...

من تو دوتا دانشگاه درس خوندم و ميخونم ازاد كارشانسي حسابداس  و علمي كاربردي كارشناسي مديريت درحال خوندم البته حتما بايد دولتي باشن؟؟

من همسرم استاد دانشگاه هستند، الان در همه دانشگاه های دولتی و آزاد و غیر انتفاعی آخرین مدرک مورد قبول باید دکتری تخصصی باشه. امکان نداره جایی بشه با مدرک لیسانس تدریس داشت، بسیار کار سختیه حتی برای حق التدریس پیدا کردن جایگاه تو دانشگاه خیلی سخته.

عزيزم اين شايعس من خودم دارم علمي كاربردي درس ميخونم و اصل مطلبش اينه ك تعطيل نميشه !!!!خصوصي سازي م ...

دانشگاه ما از بهمن دیگه دانشجو نگرفته بود 

با اینکه زیر نظر جهاد بود 

برای مدرک شوهرم رفته بود گفت اینقد خلوته دانشگاه حد نداره

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦
سلام شوهرم هیئت علمی و معاون اموزشی دانشگاس برای تدریس کردن الان اسما فقط مدرک دکترا قبول میکنن ...

مرسي عزيزم اره هيت علمي ب اين اسونيا نيست سابقه ميخواد و چيزاي ديگه 

همون استاد معلمولي ،،،

توي دانشگاه ازاد ك ميخوندم همه استادا دكترا داشتن 

ليسانسو ك گرفتم اومدم علمي كاربردي مديريت بخونم ديدم استاداش همه فوق ليسانسن ب جز درس تخصيصي ها ك اونا دكتران 

الان پشيمونم ميگم اي كاش ب جا دو تا كارشناسي رفتن يكي تا فوق ليسانس ميخوندم 

دانشگاه ما از بهمن دیگه دانشجو نگرفته بود  با اینکه زیر نظر جهاد بود  برای مدرک شوهرم رف ...

كدوم استاني؟؟

دانشگاه ما ك تازه اين ترم دوتا رشته اضاف كرد كلي هم بخاطره موقعيتش دانشجو جذبش شد 

شايد يوني شما جمعيتش كلا كم بوده