2777
2789
عنوان

خواستگار

1439 بازدید | 10 پست

دیشب جایی بودم یه خانم به من اشاره کرد و از آبجیم پرسید که ایشون خواهرته؟ چند سالشه؟ بعدم گفت شماره مامانتو بده بهم.خواهرمم منو صدا کرد و جلو اون خانم بهم گفت شماره مامانو بدم منم گفتم اشکالی نداره بده🫥🫥🫥🫥

بعد چند دقیقه خانمه اومد کنارم گفت قصد ازدواج داری؟گفتم فعلا دارم درس میخونم دانشجوام. گفت حالا من تماس میگیرم هر چی قسمت باشه.

منم دیگه جواب ندادم و رفتم🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️

حالا میگم نکنه خانمه فکر کنه من هول شوهرم؟زشت بود گفتم اشکالی نداره شماره بده؟

من حداقل تا ۶ ماه دیگه قصد ازدواج ندارم درگیر یه کاریم ولی خواستگار میاد اول شرایطشو میفهمم 😑😑

به نظرتون کارم خیلی زشت و ضایع بوده😒؟

اوکی بود

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه زشت بود همه مجرد می موندن چون میگفتن زشته هول نشون بدیم

اره خب😂😂😂

همیشه به مامانم میگفتن اینسری مامانم نبود خودم گفتم شماره رو بده همش حس میکنم خیلی زشت بوده

والا من روم نمیشه به مامان خودم بگم خوشم اومده بعد تو جلوی مادر پسره رک گفتی اشکالی نداره😐 من کاملا ...

باید چادر بذاری اونطوری قبول نیست😂😂

برکه ای گفت به خود: «ماه به من خیره شده ست»😎😏🏞ماه خندید که من چشم به «خود» دوخته ام!😐😆🌃

اشکال نداره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

والا من روم نمیشه به مامان خودم بگم خوشم اومده بعد تو جلوی مادر پسره رک گفتی اشکالی نداره😐 من کاملا ...

من خواستگار زیاد داشتم حتی گاهی خودم زنگزدم مامان طرف که بابا جواب من نه بیخیال شید

بعدم به بار عقد کردم جدا شدم دیگه اونطور رودر وایسی با مامانم ندارم

همه چی به مدل لباس پوشیدن و امروزی بودن نیست

2790
2778
2791
2779
2792