2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینجوری نمیشه تشخیص داد که در دراز مدت و وضعیت عادی باید علائم تو ببینی

حس میکنم خیلی کیوتی :)) biography رو دیدم خوشم اومد :))

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

حس میکنم خیلی کیوتی :)) biography رو دیدم خوشم اومد :))

دورت که😍😍💚💚😂 نیشم باز شد کامنتتو خوندم🤣✋

ندانم گرای خداباور/ محصل ریاضی، مسلط به انگلیسی ، مسلط به HTML و CSS و JS و پایتون/ زبان آموز آلمانی

ببین من اعضای خانواده و خودم میگرن داریم

اولا اکثرا ارثی هست

برای من خفیف ترین حالت هست و فقط با نور زیاد اذیت میشم

کم آب بشه بدنم صد در صد سر درد نور افتاب بیچارگی :))

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

دورت که😍😍💚💚😂 نیشم باز شد کامنتتو خوندم🤣✋

عزیزم چون هستی واقعا وایب باهوش ازت گرفتم ♥️♥️در کل تایپ انسان هایی که دوست دارم این سبکی هست اهل مطالعه و دانش به نحوی 😅موفق باشی دوست جوانم😅🫂

عزیزم چون هستی واقعا وایب باهوش ازت گرفتم ♥️♥️در کل تایپ انسان هایی که دوست دارم این سبکی هست اهل مط ...

قربونت خیلی لطف داریییی😍💞💞💗💖 من همیشه روی بشدت دلقکمو نشون دوستام میدم ولی تو سایت با لحن جدی تایپ کردم پیامتو دیدم خیلی برام جالب بود 😂😍😍

ندانم گرای خداباور/ محصل ریاضی، مسلط به انگلیسی ، مسلط به HTML و CSS و JS و پایتون/ زبان آموز آلمانی