2821
2789

منباهاش قهرم لجم

بدم میاد ازش

عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین. وطن فروش کسیه که برا ملت غزه گریه کرد وقتی بچه های بلوچ شناسنامه نداشتن.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سینگلم اما اگر پارتنر داشتم باید هر یک ساعت یکبار زنگ میزد باهام حرف میزد حالم خوش نیست اصلا

هر ساعت خودم بهت خصوصی پیام میدم حالتو میپرسم خواهر غمت نباشه😂

ما یکم فاصله گرفتیم و فضا دادیم به هم

کمتر از قبل می چسبیم به هم

حس کردم اینجوری تو این شرایط بهتره

به تاریخ ۱۴۰۵/۱/۲۴، خدایا خودت هرچه زودتر منو به عشقم برسون، خدایا تو شاهدی که از بچگی هیچکس رو جز تو نداشتم، تنها دار و ندار و امید زندگی من تو بودی، تو شب های بی کسی، تو روزایی که از شدت فشارها جون میدادم، دست من و تو یک لحظه از هم جدا نشد، خدایا هرچی که ازت خواستم رو بهم دادی هیچ وقت نا امیدم نکردی، این بار هم بزرگترین آرزوی زندگیم رو بده، زودتر با عشقم عقد کنم بیام تو امضام تاریخ عقدم رو اضافه کنم، خدای من، همینجا به همه میگم مطمئن باشین خدا حاجت منو میده چون به خودش توکل کردم و امید کامل دارم، یه وقت جلوی مردم خجالت زده م نکنیا خدا جونم، نذاری حسرت به دل بمونم 🥺 خدایا، معبود من، سپردم به خودت و دیگه مطمئنم که جور میشه، رزق ازدواج منو برسون ای خدای رزاق ❤️💫

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792