2777
2789
عنوان

وضعیت

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 48 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی ادم مثل تو زیاد می بینم ، اگه مردم مثل تو نبودن که وضع ایران این نبود غصه نخور امثال تو زیادن ف ...

الان شما که اینقدر دغدغه مندین چه حرکت مفیدی برای تغییر حکومت انجام دادین؟😂استوری گذاشتین حتما..

الان شما که اینقدر دغدغه مندین چه حرکت مفیدی برای تغییر حکومت انجام دادین؟😂استوری گذاشتین حتما..

نه میان اینجا کامنت میذارن گزارش میزنن تخم مرغ میخرن برای شام و ناهارشون و کالابرگ میگیرن🤣

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

نه میان اینجا کامنت میذارن گزارش میزنن تخم مرغ میخرن برای شام و ناهارشون و کالابرگ میگیرن🤣

بقیرم مقصر میکنن

اگه به منه که از فردا دلار هزار تومن😂

نه ، ولی غصه زیاد می خورم دل ودماغ هیچ کاری ندارم ، به اندازه خودمم کاری نکردم که به وضع مردم لطمه بزنم ، بعد چرا ناراحت شدی گفتم بیشتر مردم مثل شما هستن پس عذاب وجدان نداشته باش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز