2789

من وصل میشم ولی فقط در حد یک دقیقه باید همش قطع وصل کنم:)

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای منم لازم دارم کار واجب دارم

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
با چه برنامه ای؟

با ی وی پی ان خاصه خریدم

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

از کجا

از تو روبیکا

از کجا

البته بگم برنامش تو گوگل پلی هست ولی چون نمیشه دانلود کرد در واقع بخاطر فایلش هزینه کردم و هم اینکه ی سری کانفینگ ازش خریدم که خودش گفت پایدار نیست برای همین هر تایمی تمدید میکنه بگیر نگیر داره ولی خب بعضی هاش چند ساعت وصل میش

عزیزم از کجا خریدی تو تلگرام آیدی طرفو میشه درخواست دوستی بدم بفرستی

عزیزم پیام بالام رو بخون اگه بازم خواستی درخواست دوستی بده بفرستم برات

چقدر میشه هزینش؟

نمیدونم من ۲۰۰ خریدم که البته گفتم چجوری باز میکنه ولی در کل کان.فینگ اینا نهری بهتره چون بیشترشون کلاهبردارن