barfiigirl مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 82 عنوان کتاب کلاسیک 124 بازدید | 16 پست بچه ها رمان کلاسیک خوب معرفی کنین برای انگلیس و آمریکا و فرانسه باشه خودم ربه کا رو خوندم معرفی کنین هرچه در جست و جوی آنی ، آنی 1404/12/14 | 14:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
barfiigirl مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 82 روسیه بهتره که مثل؟ هرچه در جست و جوی آنی ، آنی
کاترین_ارنشا عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 1542 روسیه بهتره که میشه برای سلامتی یکی دعا کنید؟حقش نیست انقدر درد بکشه.هادی کیه؟قهرمان ذات پروره💔
آناستازیا_رومانووا عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 136 بر بلندای بادگیرآناکارنیناغرور و تعصب آزردگان جین ایر حوصله ی قانع کردنتو ندارم!کسی که نمیخواد بفهمه،نمیفهمه!
کو_ساغر_کو_ساقی؟ عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 1258 دزیرهزنان کوچکغرور و تعصبمجموعه ی پنجاه (پنجاه طیف خاکستری _ پنجاه طیف ازادی و...)یکم صحنه داره ولی واقعا قشنگههه خودم این مدت تمومش کردم جلد اخرش مونده میشه هرچی به دلت افتاد براش بخونی؟ اخه شیمی درمانی درد داره. این روزا تو بدترین روزای عمرمم لطفا مراعات کنید.
barfiigirl مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 82 بر بلندای بادگیرآناکارنیناغرور و تعصب آزردگان جین ایر اینا تو لیست خریدم هستن اول کدومشو بخونم ؟ قصر آبی هم شنیدم خیلی میگن قشنگه هرچه در جست و جوی آنی ، آنی
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 10071 دزیرهجین ایرغرور و تعصبجنگ و صلحسینوههانا کارنینابر باد رفتهشرلیمنسفیلد پارکانشرلی وکتابای ال ام مونتگمری هم قشنگه بخون حتما
کاترین_ارنشا عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 1542 مثل؟ اناکارنینامرگ ایوان ایلیچابلهبرادران کارامازفیادداشت های زیرزمینیجن زدگاناگر از ادبیات دیگر کشور ها هم بخوایبلندی های بادگیرغرور و تعصباینا خوبن میشه برای سلامتی یکی دعا کنید؟حقش نیست انقدر درد بکشه.هادی کیه؟قهرمان ذات پروره💔
barfiigirl مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 82 اناکارنینامرگ ایوان ایلیچابلهبرادران کارامازفیادداشت های زیرزمینیجن زدگاناگر از ادبیات دیگر کشور ها ... مرگ ایوان ایلیچ و قمارباز و نازنین و شب های روشن رو خوندمبیشتر طرفدار کلاسیک انگلیس هستم تا رمان های روسیه هرچه در جست و جوی آنی ، آنی
آناستازیا_رومانووا عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 136 اینا تو لیست خریدم هستن اول کدومشو بخونم ؟ قصر آبی هم شنیدم خیلی میگن قشنگه قصر آبیو نخوندم🥲من خودم بر بلندای بادگیرو بین اینا بیشتر دوست داشتم ولی بیشتر سلیقه ایه دیگه حوصله ی قانع کردنتو ندارم!کسی که نمیخواد بفهمه،نمیفهمه!
barfiigirl مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 82 قصر آبیو نخوندم🥲من خودم بر بلندای بادگیرو بین اینا بیشتر دوست داشتم ولی بیشتر سلیقه ایه دیگه بعد ربه که حتما میخونم مدسی هرچه در جست و جوی آنی ، آنی
barfiigirl مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 82 دزیرهجین ایرغرور و تعصبجنگ و صلحسینوههانا کارنینابر باد رفتهشرلیمنسفیلد پارکانشرلی وکتابای ال ام مون ... مرسییی هرچه در جست و جوی آنی ، آنی
barfiigirl مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 82 اناکارنینامرگ ایوان ایلیچابلهبرادران کارامازفیادداشت های زیرزمینیجن زدگاناگر از ادبیات دیگر کشور ها ... ممنونممم هرچه در جست و جوی آنی ، آنی
مینو_دختر_آقافرهاد عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 4797 من رمان های کلاسیک مخصوصا عاشقانه رو زیاد دوست ندارم بلندی های بادگیر که این همه تعریف شو میکننبه نظرم خیلی خسته کننده است و هیچ جذابیتی ندارهجنایت و مکافات رو دوست داشتم ولی ادبیات روسیه کلا فضای سردی داره
barfiigirl مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 82 من رمان های کلاسیک مخصوصا عاشقانه رو زیاد دوست ندارم بلندی های بادگیر که این همه تعریف شو میکننبه نظ ... آره ادبیات روسیه منم همین اعتقاد رو دارمجنایات و مکافات درباره چیه؟ تِم این کتاب چیه؟ هرچه در جست و جوی آنی ، آنی