2821
2789
عنوان

سینی

219 بازدید | 17 پست

من براجهیبیم۲۵تاسینی استیل کنگره ای ها خریدم،دوتابرای پذیرایی سه تا سینی مسی برای دکور،دوتاپلاستیکی کوچک وبزرگ،یکی فلزی،۴تاروحی دوتاش کوچیکه،دوتاش بزرگه،یک سینی نقره ای کافیه به نظرتون چون سینی توآشپزخونه خیلی کاربردداره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگه مسجده😂

خب عزیزم،سینی کاری داره براپذیرایی،برای چای اوردن،برانون خشک کردن،برای سبزی پاک کردن،برای زیرسبدکه ظرف میشوریم،برای زیرقلیون،کوچیکاش برای خورشت وبرنج،برای مسافرت،برای پوست تخمه

چخبرهههه بابا اینقدر دور تو شلوغ نکن کجا میزاری این همه رو

هم به فکر جیبت باش هم جات بابا کلی جا اشغال میکنن

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
چخبرهههه بابا اینقدر دور تو شلوغ نکن کجا میزاری این همه رو هم به فکر جیبت باش هم جات بابا کلی جا اشغ ...

تازه کجاشودیدی،انداره دویست نفر بیان خونم،من کار چنگال دارم🤣🤣

تازه کجاشودیدی،انداره دویست نفر بیان خونم،من کار چنگال دارم🤣🤣

ول کن بابا حوصله داری

اینهمه سر و ظروف درد سر داره کجا بزاری مگه هرروز در گیر جابه جاییشون باشی

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
ول کن بابا حوصله داری اینهمه سر و ظروف درد سر داره کجا بزاری مگه هرروز در گیر جابه جاییشون باشی

اره توخونه دلم میگیره چیکارکنم خوب بعدشم خونواده شوهرمن اگه یک تیکه کم باشه از جهیزیه یک کلاغ چهل کلاغ میکنن همه روخبردارمیکنن که فلانی چی نداره

پ از کجا این همه تنوع😁

من شوهرم بهم پول توجیبی میده میخرم میزارم که خونواده شوهرم نکن بالاش نداشت بده بهش البته بابام و مامانم براجهیزیه خریدن منم خیلی چیز میخریدم که کم نباشه یوقت پشت سرم حرف دربیارن

2824
2823
2791
2779
2792