2821
2789
عنوان

بیایید

107 بازدید | 9 پست

چه ایده ای برای برنامه روزانه ی بعد از ازدواج دارید

متاهل ها بگن

ایده الش رو هم بگید

بنظرخودم

صبح پاشیم باهم صبحونه بزنیم

بریم سرکار نهار هم همونجاییم

عصر برگردیم یکم استراحت بعد باهم بریم باشگاه

بعد بیاییم یه دوش بگیریم

باهم یچیزی بپزیم یا کار ها رو انجام بدیم

بعدش فیلم

بازی

و...

اخر هفته ها هم سفارس از بیرون شبش هم بریم رستورانی کافه ای جایی

چه زیبا🫀💄🐛

عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین. وطن فروش کسیه که برا ملت غزه گریه کرد وقتی بچه های بلوچ شناسنامه نداشتن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من آرزو دارم ازدواج کنم و با هر بدبختی و بیپولی که باشه وان بخریم که بریم وان😭😭😍😍با گل رز😂😂😂😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

دوس ندارم ناراحتت کنم عزیزم ولی این برنامه برا وقتیه که یه زندگی نرمال تو این کشور داشته باشیم علی الحساب که باید بشینیم بغل دست همدیگ بگین یعنی چی میشه ؟ کجا رو زدن؟ 🙂💔

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

دوس ندارم ناراحتت کنم عزیزم ولی این برنامه برا وقتیه که یه زندگی نرمال تو این کشور داشته باشیم علی ا ...

اره عزیزم ولی انشالله همه اینا زودی حل میشه میره از برنامه هاتون دست برندارید حالا اگه شد ک میشه اگه هم عمری نبود ضرری نکردیم فقط روزای اخرعمرمونو بهتر گذروندیم تااینکه بشینیم ایه یاس بخونیم

نظر من اینه البته❤️

اره عزیزم ولی انشالله همه اینا زودی حل میشه میره از برنامه هاتون دست برندارید حالا اگه شد ک میشه اگه ...

دقیقا من ک هر کاری رو دلم مونده بود انجام دادم این چند روز چون امید ندارم به زنده موندن 😢حالا پناه بر ایزد

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

دقیقا من ک هر کاری رو دلم مونده بود انجام دادم این چند روز چون امید ندارم به زنده موندن 😢حالا پناه ...

دور از جون ماهم از صدای جنگنده ها میترسیم وگرنه نمیان موشک میلیاردی رو ب ما بزنن که نگران نباش🩷

2824
2823
2791
2779
2792