asalllllllaaasalllll مدیر استارتر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 32 عنوان ایده 70 بازدید | 8 پست بگید تو این وضعیت چیکار میکنید دیگه کلافم کتاب فیلم هرچی کاری که میکنید بگذره بگید تا این روزارو بگذرونیم دیگه تو افسردگی دارم فرو میرم یا بیایید کانالی گروهی حرکتی بزنیم من دیگه رد دادم 1404/12/14 | 13:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاندای_خسته_ عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 4331 درس میخونم چون کنکور دارموقت ندارم حوصلم سر بره I'm just tired آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔
famoja عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 35 یه گروه بزن روبیکا تاپیک بزن لینکشو بزار عضو شیم باهم حرف بزنیم
noora80k عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 689 دیشب یه فیلم روسی دیدم خیلی خفن بودژانر عاشقانه فانتزی You drive me crazy تو برام فیلم دلیبالی که صد بار دیدمش شاید عوض شه اخرش.
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 98349 هوا خوب باشه قدم میزنیم با بچه هام پارک میبرمشون فیلم میبینمسعی میکنم پرخوری عصبیمو کنترل کنم زیاد فکر میکنم متاسفانهیه ارامبخش سبکم میخورم البته 🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷
asalllllllaaasalllll مدیر استارتر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 32 درس میخونم چون کنکور دارموقت ندارم حوصلم سر بره خداروشکر پارسال از این دوره سمی گذر کردم
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 15785 دیشب یه فیلم روسی دیدم خیلی خفن بودژانر عاشقانه فانتزی You drive me crazy از کجا دیدی همه چی فیلتره اخه مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
noora80k عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 689 از کجا دیدی همه چی فیلتره اخه از اپلیکیشن sigma تو برام فیلم دلیبالی که صد بار دیدمش شاید عوض شه اخرش.
asalllllllaaasalllll مدیر استارتر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 32 هوا خوب باشه قدم میزنیم با بچه هام پارک میبرمشون فیلم میبینمسعی میکنم پرخوری عصبیمو کنترل کنم زیاد ف ... خوشبحالتون 😍😍حس خوبی گرفتم دمتون گرم ایشالله تنتون سالم باشه