2821
2789
عنوان

سینی جهیزیه

358 بازدید | 22 پست

سلام خانوما براجهیزیه اره چیزی چندتالازمه بخرم مثلا،سینی چندتاچه سایزی،چه جنسی،چاقوچندتا،کاردمیوه خوری چندتا،قاشق چنگال چندتا،لیوان،استکان،بشقاب،کاسه سینی چه جنسی بخرم از هرکدوم چندتا،وچه جنسی بخرم کافیه

والله من از اون 3تایهای کار شده گرفتم

سرویس قاشق 18نفره سرویس چینی ۱۸نفره

لیوان و و پارچ ۲دست باز هر چی دوست داری بپرسین خواستین راهنمایی کنم

قابلمه هم دو دست چدن گرفتم

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

من سینی برای توی دستم جدا خریدم هم پلاستیکی هم استیل

و یه سرویس سه تایی سینی گرفتم برای مهمان

چاقو ۶ نفره

و قاشق چنگال ۶ نفره

و استکان و لیوان ۶ نفره

و یه سرویس ۶ نفره آرکوپال

برای توی دستم گرفتم

یه سرویس ۱۲ نفره(از همه چی) برای مهمان

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والله من از اون 3تایهای کار شده گرفتم سرویس قاشق 18نفره سرویس چینی ۱۸نفره لیوان و و پارچ ۲دست باز هر ...

ازکدوما،سینی چندتالازمه برای جهیزیه چه جنسی بخرم به نظرت

من سینی برای توی دستم جدا خریدم هم پلاستیکی هم استیل و یه سرویس سه تایی سینی گرفتم برای مهمان چاقو ...

یعنی سینی پذیرایی باید گرون باشه یا ازاین ارزونا،کلامنظورم اینه برای مهمان چندتابخرم،برای دم دستی چندبخرم،برایمهمون چندتا،وچه جنسی لازمه

ازکدوما،سینی چندتالازمه برای جهیزیه چه جنسی بخرم به نظرت

تو گوگل بزنید مارک najib مدلش میاد اماراتی هست اسطیل هست جنسش عزیزم والله من 3تا گرفتم یعنی تو بسته اش 3تا هست اندازهاشم خوبه

یکی هم بامبو گرفتم برا دم دستی

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

یعنی سینی پذیرایی باید گرون باشه یا ازاین ارزونا،کلامنظورم اینه برای مهمان چندتابخرم،برای دم دستی چن ...

عزیزم معمولا سه تایی هستن و استیلن

من یه دست پلاستیکی سه تایی گرفتم و یه دست استیل قیمت مناسب برای توی دستم

یه سرویس استیل خوب و گرونتر برای مهمان

والله من از اون 3تایهای کار شده گرفتم سرویس قاشق 18نفره سرویس چینی ۱۸نفره لیوان و و پارچ ۲دست باز هر ...

برای امضاتون صلوات فرستادم عزیزم

برای امضای منم دعا کنین 🫂❤️

به تاریخ ۱۴۰۵/۱/۲۴، خدایا خودت هرچه زودتر منو به عشقم برسون، خدایا تو شاهدی که از بچگی هیچکس رو جز تو نداشتم، تنها دار و ندار و امید زندگی من تو بودی، تو شب های بی کسی، تو روزایی که از شدت فشارها جون میدادم، دست من و تو یک لحظه از هم جدا نشد، خدایا هرچی که ازت خواستم رو بهم دادی هیچ وقت نا امیدم نکردی، این بار هم بزرگترین آرزوی زندگیم رو بده، زودتر با عشقم عقد کنم بیام تو امضام تاریخ عقدم رو اضافه کنم، خدای من، همینجا به همه میگم مطمئن باشین خدا حاجت منو میده چون به خودش توکل کردم و امید کامل دارم، یه وقت جلوی مردم خجالت زده م نکنیا خدا جونم، نذاری حسرت به دل بمونم 🥺 خدایا، معبود من، سپردم به خودت و دیگه مطمئنم که جور میشه، رزق ازدواج منو برسون ای خدای رزاق ❤️💫

برای امضاتون صلوات فرستادم عزیزمبرای امضای منم دعا کنین 🫂❤️

قوربونت بشم

خدا اندازه دلت بهتون بده

منم برا امضاتون حمد خوندم و صلوات فرستادم 🫀

منم دارم جهیزیه میخرم

حس خوبیه مگه نه؟ 😁

به تاریخ ۱۴۰۵/۱/۲۴، خدایا خودت هرچه زودتر منو به عشقم برسون، خدایا تو شاهدی که از بچگی هیچکس رو جز تو نداشتم، تنها دار و ندار و امید زندگی من تو بودی، تو شب های بی کسی، تو روزایی که از شدت فشارها جون میدادم، دست من و تو یک لحظه از هم جدا نشد، خدایا هرچی که ازت خواستم رو بهم دادی هیچ وقت نا امیدم نکردی، این بار هم بزرگترین آرزوی زندگیم رو بده، زودتر با عشقم عقد کنم بیام تو امضام تاریخ عقدم رو اضافه کنم، خدای من، همینجا به همه میگم مطمئن باشین خدا حاجت منو میده چون به خودش توکل کردم و امید کامل دارم، یه وقت جلوی مردم خجالت زده م نکنیا خدا جونم، نذاری حسرت به دل بمونم 🥺 خدایا، معبود من، سپردم به خودت و دیگه مطمئنم که جور میشه، رزق ازدواج منو برسون ای خدای رزاق ❤️💫

منم دارم جهیزیه میخرمحس خوبیه مگه نه؟ 😁

عزیزم خوشبخت ترین باشین

انشالله آینده درخشانی داشته باشیم😌

عزیزم خوشبخت ترین باشین انشالله آینده درخشانی داشته باشیم😌

دورت بگردم عزیزم

ان شاء الله 🫂❤️

دورت بگردم عزیزمان شاء الله 🫂❤️

🥰🫂🧿

2824
2823
2791
2779
2792