2777
2789
عنوان

اقدام

885 بازدید | 15 پست

سلام دوستان. من ۲۴ بهمن اخرین موعدم بود. به محض تموم شدنش در روزهای تخمک گذاری با کیت اقدام داشتم .۴ بار یک روز در میون. یک هفته دقیقا مونده به موعدم. خیلی سرم گیج میره و دسشویی میرم. لرز داشتم دوشب پیش. بنظرتون باردارم؟ کی میتونم تست بزنم؟

خدایا تو بساز که تو بسازی قشنگتره✨

آخه تو این وضع 😐

تروخدا دست از اقدام بردارید الان دیگه

چه غمانگیز است که امام حسن(ع) هنوز غریب است. البته این بار نه در میان خائنین زمانش- که او را به صلح تحمیلی وا داشتند- بلکه اینبار در میان قرائت عدهای فرصتطلب که خیانت خواص و اطرافیان آن حضرت را رای اکثریث تفسیر میکنند. این تحریف دردناک به چه قیمتی است؟ آیا مطامع جریانی و دنیایی آنقدر میارزد که به تحریف تاریخ و تحریف غربت امام معصوم(ع) دست بیفکنیم؟!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میخوای یکی دیگه رو بدبخت کنی ؟

چه غمانگیز است که امام حسن(ع) هنوز غریب است. البته این بار نه در میان خائنین زمانش- که او را به صلح تحمیلی وا داشتند- بلکه اینبار در میان قرائت عدهای فرصتطلب که خیانت خواص و اطرافیان آن حضرت را رای اکثریث تفسیر میکنند. این تحریف دردناک به چه قیمتی است؟ آیا مطامع جریانی و دنیایی آنقدر میارزد که به تحریف تاریخ و تحریف غربت امام معصوم(ع) دست بیفکنیم؟!

حرفت خیلی سنگینه درک میخواد

کار به این کاربر ندارم

ولی تو این اوضاع هنوز یه سریا به فکر زیرشونن

❌اسی منظورم تو نیستی ،گفتی ایران نیستی

از کجا میدونی من بدبختم؟🥰

الان هر کس ایرانه بدبخت

اگر شما ایران نیستی که امیدوارم شاد باشی

واقعا بچه دارشدن یا نشدن بقیه به کسی ربطی نداره دست از دخالت بردارین خود طرف عقل و شعور داره راهی ک ...

والا انگار من نظر خواستم بچه بیارم یا نیارم😐 شعور ندارن که حتما طرف شرایطشو داره. فکرشو کرده😐 شاید اصلا خارجه

یه مشت ادم بیشعوررر

خدایا تو بساز که تو بسازی قشنگتره✨