2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دو حالتش رخ داد برام

ارتباط سطحي و گاهي صحبت . چون ميترسيدم ريسمان پاره شه و اخرين اميدم از دست بره نتيجش چيشد: فاجعه بي حرمتي يعني انقلاب بي حرمتي شد علنا طرف گفت اين عين ي دستمال اون گوشه كنارا هست حتي اگر باهام تو رابطه نباشه ولي حضور داره همين براي اعتماد ب نفسم كافيه و تحقير ميكرد .

حالت دوم : قطع رايطه كامل كامل كامل يعني انگار وجود نداشتم هيچ جا قطع قطع

نتيجه؟: طرف بِع گه خوردن افتاد و به جنون رسيد

اما نبخشيدم چون ادم نبود كلا طرف مثل يعقوب دنبال من بود😅

ترشحات ذهنی یک برونگرا .. زندگی چایی تلخه،منم عاشق چایی ، کیک شکلاتیشو تو میاری؟🍪☕️☁️

چرااا😟مگه با هم خوب نبودین؟

اوایل خوب بود عین قبل رابطه با هم دوست بودیم ولی بعدش دیر به دیر پیام میداد میگفت میخواد رو کارش تمرکز کنه منم دیگه بهش پیام نمیدادم ولی اون هر ۲۰ روز یه بار پیام میداد به قول معروف نه با هم مثل قبل بودیم نه می ذاشت درست حسابی move on کنم. دو بار حین چت ار صفحه چت رفت بیرون و جوابم رو نداد. منم بهم برخورد از همه جا بلاکش کردم. آدمی که قراره نصفه نیمه باشه همون بهتر که نباشه. سخت بود خیلی ولی کار درستی بود

یک ماه بعد از مووآن یا یک ماه بعد از کات😅چجوری مووآن کردی؟چیکار کردی؟

یک ماه بعد از کات

عشقم من دو روز بعدش یادم رفت اصلا نمیدونم خصوصیت خوبیه یا نه ولی برای رفتن ادما ناراحت نمیشم😂😂🌝

برای مووان کردن:تغییر توی ظاهر،مو،باشگاه کتاب خوندن رفتن برگشتن به روتین هرچقدر بیشتر تو موقعیت ناراحت کننده بمونی بیشتر و بیشتر فرو میری تو منجلاب ناراحتی

وقتی برید موی تورا خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت🪭

اوایل خوب بود عین قبل رابطه با هم دوست بودیم ولی بعدش دیر به دیر پیام میداد میگفت میخواد رو کارش تمر ...

قوی هستی

آدمایی که نمیذارن مووآن کنیم چه حسی میدن؟

انقدر درخواست ندین😐بسه

یک ماه بعد از کاتعشقم من دو روز بعدش یادم رفت اصلا نمیدونم خصوصیت خوبیه یا نه ولی برای رفتن ادما نار ...

😂شوخی نکن دیگه

این که کات نمیشه یه ماه بعد برگشته اسمش میشه یه قطع ارتباط😁

انقدر درخواست ندین😐بسه

دوماهه کات کردیم همون روز اول از همه جا بلاکش کردم یه هفته بعدم دیدم اون بلاکم کرده(رفته بود تو رابطه) سر یک ماه با شماره دوستش زنگ زد جواب ندادم

بعدم با ایدی جدید اهنگ فرستاد ولی هنوز تو رابطس با اون دختر...

نمیدونم میتونم یه ساعت عر بزنم از فشار کاراش🤣