2821
2789
عنوان

نظرسنجی

149 بازدید | 12 پست

بنظرتون بشینم ی بار دیگه واسه کنکور بخونم البته بیشتر نهایی

من پرستاری ازاد میخونم خانوادم میگن نمیخواد کنکور بدی همین رشته رو ادامه بده برو جلو

اما من نظر اینه مجدد کنکور بدم؟!

الان که بیکارم هستم

لطفا موضوع تاپیکو به حاشیه نبرید 🙏

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین😇🌹نرهای سایت اصلا درخواست ندید که پذیرفته نمیشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب همینو ادامه بده.. رشته دیگه ای رو دوست داری؟ پرستاری شغل آسونی نیست اصلا.. و حقوقش هم نسبت به زحم ...

پزشکی

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین😇🌹نرهای سایت اصلا درخواست ندید که پذیرفته نمیشه

به نظرم الان وقت مناسبی برای کنکور دادن نیست

رشته خوبی داری حداقل میدونی بلاتکلیف نیستی کار داری

بخوای دوباره کنکور بدی با این شرایط و اینکه الان واقعا حس درس خوندن نیست ضرر میکنی

به نظرم الان وقت مناسبی برای کنکور دادن نیسترشته خوبی داری حداقل میدونی بلاتکلیف نیستی کار داریبخوای ...

بله درست میگین

والا بخاطر همین شرایط کنکور و.. پشت نموندم و اومدم دانشگاه میگم نکنه اشتباه کردم به خودم فرصت ندادم

ولی الان که میبینم درسای دانشگاه رو هم به زور پاس میکنم چجوری میخواستم پشت بمونم

بنظرتون کار درستی کردم؟!

بله درست میگینوالا بخاطر همین شرایط کنکور و.. پشت نموندم و اومدم دانشگاه میگم نکنه اشتباه کردم به خو ...

با عقل الانت شرایط اون موقعت رو نسنج مسلما اون موقع دانشگاه رفتن بهترین تصمیم ممکن بود که گرفتی

درسته درسای کنکور مثل دانشگاه نیست آسونتره کم حجم تره ولی خب درس خوندن یه مغز آروم میخواد الان به نظرم ریسک بزرگیه

با عقل الانت شرایط اون موقعت رو نسنج مسلما اون موقع دانشگاه رفتن بهترین تصمیم ممکن بود که گرفتیدرسته ...

بله درسته

اینقدر ذهنم مشغوله ی بار دیگه شانسمو امتحان کنم

بنظرتون چند درصد پشت کنکوری ها نتیجه میگیرن؟

البته منظورم رتبه های دو هزار یا پنج هزار نیس مشخصه اینا نتیجه رو میگیرن

(البته اگر اطلاعی دارید)

چون پرسیدم گف فقط ده درصدشون تونستن هشتاد درصد دیگشون نتونستن و ده درصد باقی هم رتبشون مثل پارسال شده

بله درسته اینقدر ذهنم مشغوله ی بار دیگه شانسمو امتحان کنمبنظرتون چند درصد پشت کنکوری ها نتیجه میگیرن ...

من تجربه پشت کنکور موندن رو دارم

پشت کنکور موندن اعصاب فولادی میخواد

موفق شدن یا نشدن هم فقط به خودت بستگی داره

واقعیت اینه که هر کس خودش تصمیم میگیره وارد لوپ پشت کنکور شدن بشه یا نشه

پرستاری کار سختی هست

کانال فاال تو تلگرام و روبیکا falfatima ✨🦋کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

عزیزم به بیمارستان های خارجی درخواست شغل بفرست کشور هایی مثل امریکا به پرستار و دکتر زیاد نیاز دارن
یه دوستی داشتم هم از طرف بیمارستان brazzers خواستنش هم از بیمارستان bangbros و teamskeet بعد ها بهش درخواست دادن