2777
2789

بله میتونن

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از گوگل اره میاد خودم ترکیه ام برنامه داخلی رو ندارم نمیدونم ولی سایت رو دارم میام

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

نمیدونم چرا یه لحظه عکس پروفایلتو بد دیدم😑🙄

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
از گوگل اره میاد خودم ترکیه ام برنامه داخلی رو ندارم نمیدونم ولی سایت رو دارم میام

واقعا؟کدوم شهرشی

منم بابام و عموم اونجان دیگه میخوام بگم بیا نینی سایت کاربری بزن اونجا ارتباط بگیریم

بچه ها یک سوال دارم اگ. بخواین بله برون برین و فامیلی درجه یک مثل عمو و دایی و .. باشین برای عروس داماد کادو پول میدین بچه ها رو دعوت نکردن چقدر پول میدین چون عقد هم هست

باید زندگی را پیش از آنکه دیر شود، درست زندگی کرد.....

واقعا؟کدوم شهرشی منم بابام و عموم اونجان دیگه میخوام بگم بیا نینی سایت کاربری بزن اونجا ارتباط بگیری ...

من اسکیشهیر هستم عزیزم

براحتی میشه ولی برنامه داخلی رو نمیدونم

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

رفتم دوباره دیدمحق داشتی ما ذهن خراب🫠

😂😂 توبه

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
نه برنامه میدونم نمیتونن بیان

نصب هم نکنن بهتره بابا

ولی سایت قطعا میشه خودم میتونم بیام

بقیه کشور هارو خبر ندارم توی سایت کاربر هست که میگن از آلمان و اینا هست