2777
2789
عنوان

بوی مواد مخدر

700 بازدید | 14 پست

سلام دوستای گلم. من توی هفته ۵ بارداری ام در واقع اوایل بارداری ام. همسایه طبقه بالا یه چیزی استفاده میکنه دقیقا نمیدونم تریاکه یا ... فقط بعضی موقع ها بوش به مشامم میرسه. برای جنینم بوش ضرر داره؟ نمیدونم چیکار کنم خیلی نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی ضرر داره مخصوصا اگه مورفین باشه ...لامصب بدجور فوری جذب بدن میشه نتیجه ش میشه یه نوزاد گریون که درد داره اما نمیدونی کجاش 

شده روزی بوش نیاد و تو سردرد شی تهوع شی ؟ 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
😔😔😔😔😔به نظرتون چیکار کنم

ببین خب اون دودشه ک بو داره . دودشم ضرر داره. نمیدونم سعی کنید راه های هوا رو باز بذارید اون زمان. هود روشن کنید مثلا. 

اگ واقعا فایده نداشت بهشون بگید مستقیم یا غیر مستقیم . 

با بو اونم مسافت زیاد فکر نمیکنم اتفاقی بیفته ولی از پزشکت سوال کن حتما

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
مطمئنی که ضرر نداره؟ خیلی نگرانم 😔

عزیزم تودودش که نیستی بگیم بهش وابسته میشی و اگه بهت نرسه  اذیت میشی اصلا ضرر نداره 

💖.💖.تیکر دومین سالگرد نامزدیمه.💖.💖سلامتی عشق سربازم که میدونم هر کاری میکنه تا خوشبختم کنه  
آره خیلی ضرر داره مخصوصا اگه مورفین باشه ...لامصب بدجور فوری جذب بدن میشه نتیجه ش میشه یه نوزاد گریو ...

نه من  اصلا سر درد نمیگیرم خداروشکر . بوش مدام نمیاد بعضی شبها فقط بوش میاد اونم خیلی کم. فوری میرم توی اتاق که بوش به مشامم نرسه

نه من  اصلا سر درد نمیگیرم خداروشکر . بوش مدام نمیاد بعضی شبها فقط بوش میاد اونم خیلی کم. فوری ...

پنجره رو باز بزار بد دردیه ‌.خانواده ی معتادا به بو اعتیاد پیدا میکنن.....شیر زیاد بخور سمی هم باشه دفع میکنه زنگ بزن پلیس بیان بگیرنش

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))