*◀️ برخی از بیماری های انسان، درپی افزایش خشکی روی می دهند. افزایش خشکی، انواع گوناگون، و سبب های مختلفی دارد که از جمله آنها مصرف زیاد و یا درازمدت خوردنی های با طبیعت خشک، بویژه در افراد مستعد است.*
*🔸 در حالات و اختلالاتی همچون خشکی و زبری پوست، شکنندگی ناخن، بی خوابی، چنگه ها و اسپاسم های عضلانی، بواسیر، (((شقاق مقعد، )))خشکی مخاط در چشم، بینی، و دهان، و خشکی مخاط واژن، مصرف مواد زیر زیان آور است:*
*▪️سرکه، آبغوره، آبلیمو، سماق، زرشک، ترشی های خانگی یا بازاری، قره قوروت، لواشک های ترش*
*▪️خیارشور، پنیر شور*
*▪️زنجبیل، خردل، فلفل سیاه، زیره سیاه*
*▪️سیر، موسیرتند، پیاز تند، فلفل قرمز، کلم، شاهی، تره، پیازچه، سس های تند و تیز*
*▪️خرمای خشک، عسل کهنه، نخودچی، آجیل شور، تخمه بوداده*
*▪️چای پررنگ، کاکائو، شکلات تلخ، قهوه*
*▪️عدس، ماش، ذرت بوداده، نان جو، نان خشک*
*▪️گوشت گاو، گوشتهای صنعتی مانند کالباس و سوسیس*
*▪️میرزاقاسمی، فلافل، غذاهای سرخ کرده، غذاهای کبابی خشک، چیپس، پفک*
*🔹توجه بفرمایید که:*
*پرهیز از خوردنی های بالا در شرایط افزایش خشکی در بدن ضروری است