2777
2789
عنوان

شقاق😕😕😕😕

538 بازدید | 15 پست

امیدوارم همه سالم و سلامت باشن.

ولی اگر تجربه شقاق مقعد دارین...لطفا بگین چجوری بود؟

ممنون میشم.

من حس میکنم الان که یکماهی از زایمانم گذشته دچار شقاق مقعد شدم😟

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

من بعنوان يك شقايق ب اين اسم شقاق اعتراض دارم 

عه 

همش فكر ميكنم نوشتين شقايق

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شقاق که داشته باشی هر بار با جیغ دستشویی میکنی  و اگه یوبس باشی خونریزی هم پیدا میکنی و جون اد ...

اهان.نه اونجوری نیستم.چقدر وحشتناکه پس!😣😣😣😣

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
من بعنوان يك شقايق ب اين اسم شقاق اعتراض دارم  عه  همش فكر ميكنم نوشتين شقايق

ببخشید.اسم مریضیش ناجوره😔

برو دکتر طب سنتی خوب میشی، من رفتم بهم رژیم داد خوب شدم

مثلا گفت خون طبعت سرده، سردی جان مثل ماست و پنیر ممنوع، شیر فقط گرم با عسل، برنج و مرغم ممنوع، گوشت فقط گوسفند

صبحانه کره با عسل

ناهار یه کاسه سوپ یا آش گرم

شام انواع خورشت با نون

چند ماه مراعات مردم عالی بود

منم داشتم یه مدت.با یبوست که هردفعه خونریزی و سوزش داشتم.همیشه هم اگه کامل تخلیه نمیشد تا دفعه بعدی که برم دستشویی چندساعت رو درد میکشیدم.

تنها راهش خوردن میوه و سالاد و شیر بود که دفع رو راحت میکرد.بعدش خوب شدم

ممنون از همه بابت راهنماییتون.

شقاق که داشته باشی هر بار با جیغ دستشویی میکنی  و اگه یوبس باشی خونریزی هم پیدا میکنی و جون اد ...

روغن داخل کپسول ویتامین ای رو بمال به زخم مقعد ۳تا۵روز ادامه بده عالی نتیجه میده 

سلام, منم شقاق داشتمو تقریبا 12 روزه عمل کردم 

خیلییییی درد داشتم الانشم هنوز بعد دفع خونریزی دارم نمیدونم طبیعیه   یعنی؟ خیلی میترسم 

غذام نمیخورم فقط سوپ با سالاد بازم شکمم سفت میشه خسته شدم ...کسی هست کمک کنه؟  

*◀️ برخی از بیماری های انسان، درپی افزایش خشکی روی می دهند. افزایش خشکی، انواع گوناگون، و سبب های مختلفی دارد که از جمله آنها مصرف زیاد و یا درازمدت خوردنی های با طبیعت خشک، بویژه در افراد مستعد است.*

*🔸 در حالات و اختلالاتی همچون خشکی و زبری پوست، شکنندگی ناخن، بی خوابی، چنگه ها و اسپاسم های عضلانی، بواسیر، (((شقاق مقعد، )))خشکی مخاط در چشم، بینی، و دهان، و خشکی مخاط واژن، مصرف مواد زیر زیان آور است:*

*▪️سرکه، آبغوره، آبلیمو، سماق، زرشک، ترشی های خانگی یا بازاری، قره قوروت، لواشک های ترش*

*▪️خیارشور، پنیر شور*

*▪️زنجبیل، خردل، فلفل سیاه، زیره سیاه*

*▪️سیر، موسیرتند، پیاز تند، فلفل قرمز، کلم، شاهی، تره، پیازچه، سس های تند و تیز*

*▪️خرمای خشک، عسل کهنه، نخودچی، آجیل شور، تخمه بوداده*

*▪️چای پررنگ، کاکائو، شکلات تلخ، قهوه*

*▪️عدس، ماش، ذرت بوداده، نان جو، نان خشک*

*▪️گوشت گاو، گوشتهای صنعتی مانند کالباس و سوسیس*

*▪️میرزاقاسمی، فلافل، غذاهای سرخ کرده، غذاهای کبابی خشک، چیپس، پفک*

*🔹توجه بفرمایید که:*

*پرهیز از خوردنی های بالا در شرایط افزایش خشکی در بدن ضروری است