2777
2789

من خودم کسی نبود رو ی بدبختی امتحان کردم س روز پاکسازی خودم س روز واس طرف ی روزم احضار

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور بود جواب داد؟

بله اومد عصر روز بعدش فقط من اصن دهنم وا نشد ی ذره بهش محبت کنم اونم رف دیگه از اون روز نیومده انگار شمع تراپی ماندگاری نداره مث دعا نیس

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

بله اومد عصر روز بعدش فقط من اصن دهنم وا نشد ی ذره بهش محبت کنم اونم رف دیگه از اون روز نیومده انگار ...

منم دادم یه نفر برام انجام بده

گفته از 14 روز به بعد اثر میکنه نمیدونم دیگه راست گفته یا نه 😬

چطوره؟

انتظار نداشته باز از چیزهای مثل دعانویسی و فالگیری و شمع تراپی و هر بدعت دیگری پای چیز خوبی به زندگیت باز بشه اگه مردم میدونستند پای چه چیزهایی رو وارد زندگی خودشون میکنند حتی یه فاال قهوه واسه سرگرمی هم نمیگرفتند

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

یعنی شمع تراپی هم یه چیز منفی حساب میشه؟

عزیزم هر چیزی که منشا شرعی نداشته باشه و ازش در امورات معنوی خودت استفاده کنی بدعت هست و در حدیث شر امور همین بدعته و جایگاهش هم آتشه برو فقط دعا کن طرف شیاد باشه الکی یه پولی ازت گرفته باشه ولی اگه واقعا اینکاره باشه خدا میدونه پای چه نیروهای شری رو به زندگیت باز کرده

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

منم دادم یه نفر برام انجام بده گفته از 14 روز به بعد اثر میکنه نمیدونم دیگه راست گفته یا نه 😬

واسه رفع سنگینی همون ی روز بعدش باید اثرکنه البته افراد متفاوت هستن خدا کنه اثر کنه 🤲

شکست خوردن پشت سرهم و نرسیدن به کسیکه دوسش داری سخته

2790
2778
2791
2779
2792