یا12زینب مدیر استارتر عضویت: 1404/08/04 تعداد پست: 28 عنوان کنکورر 147 بازدید | 13 پست سلام بچه ها فکر میکنید فرهنگیان قبول میشم؟ 1404/12/09 | 08:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاتون868 عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 2353 تا ۱۰ ۹ هزار قبولی عزیزم تجربی بخواد با همین تراز هم میره پزشکی چ کاریه تورکم ایرانیام"/ تنم فدای وطنم/برای رسیدن به آرزوم دعا کن برام
فانوس_مغرور عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 1782 تلاش کنی چرا نشی دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥
cifer عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 10301 عزیزم تجربی بخواد با همین تراز هم میره پزشکی چ کاریه رتبه گفتم
فانوس_مغرور عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 1782 عزیزم تجربی بخواد با همین تراز هم میره پزشکی چ کاریه دانشگاه ما ، دقیقا تجربیا با رتبه هایی قبول شدن که براحتی میتونستن برن پزشکی و دارودانشگاه یه دوستی دارم رتبش و نشونم میداد واسه سال قبل رو،رتبه۷۰۰شده بود ولی چون مصاحبه رو قبول نشده بود بازم پشت مونده بود و قبول شده بود دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥
فانوس_مغرور عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 1782 شما دانشجو فرهنگیان هستید؟ بله عزیزم دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥
فانوس_مغرور عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 1782 رتبه گفتم کجا زندگی میکنید که تا رتبه ۹هزار فرهنگیان قبوله؟مطمئنی دیگه؟البته من کارنامه های قبولی و نگا میکردم بعضی شهر ها با تراز کمترم قبول میشنولی کلان شهر ها و خیلیی شهرای دیگه تراز بالا میخواناما من رتبه۹هزار اولین بارم بود شنیدم🤔🤔 دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥
cifer عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 10301 کجا زندگی میکنید که تا رتبه ۹هزار فرهنگیان قبوله؟مطمئنی دیگه؟البته من کارنامه های قبولی و نگا میکردم ... نمیدونم من یه میانگین گفتمبستگی داره به رشته همولی خب من میانگین گفتم
فانوس_مغرور عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 1782 نمیدونم من یه میانگین گفتمبستگی داره به رشته همولی خب من میانگین گفتم راستش اصلا نمیشهولی خب یکی سهمیه داشته باشه اون بحثش جداستاما بااین رتبه فک نکنمحتی دانشگاه ما از شهرستان ها و روستا ها که میان،ترازاشون خیلی بالا بود و مثلا دیگه رتبشون ۲۰۰۰ بالاتر نمیشهزیر۲۰۰۰اینا (با توجه به ترازشون) دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥
cifer عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 10301 راستش اصلا نمیشهولی خب یکی سهمیه داشته باشه اون بحثش جداستاما بااین رتبه فک نکنمحتی دانشگاه ما از شه ... خب پس باید خیلی بخونینمیدونم آخه من آخرین رتبه ای که دیدم قبول شد نه هزار بود انسانی
فانوس_مغرور عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 1782 خب پس باید خیلی بخونینمیدونم آخه من آخرین رتبه ای که دیدم قبول شد نه هزار بود انسانی بله حتما ترازش بود یا هم سهمیه دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥