2777
2789
عنوان

مادرشوهر سمی

156 بازدید | 18 پست

میشه یه راهنمایی بهم بدین واقعا موندم چه رفتاری باید داشته باشم

شوهرم ۲۴ساله من ۲۲سالمه بعد مادرشوهرم خداشاهده ما دوست بودیم جلو این بنده خدا نیمرو به زور میزاشت مرده زنده این شوهر من مهم نبود واسش فقط حرفش اینبودمعتاد نشی یعنی این از بی پولی میمرد هم کاری به کارش نداشتن با بدبختی زندگیو چرخوندیم به ارامش رسیدیم (تیر ۴۰۳عروسیکردیم )بعد الان حدود ۶ماهه این بشر هررروووووز خدا روزی سه بار زنگ میزنه شوهرم کهکجایی چیکار میکنی زنت کجاست موقع شام زنگ میزنه میگه شام چی گذاشته شام خوردی یانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا واستون مهم نباشه خوبه که پیگیرتونه🫠

اگه اذیتی جواب ندید چهار بار جواب ندید دیگه زنگ نمیزنه

البته نه فقط مادرشوهر شما از خیلیا شنیدم پسر بعد ازدواج عزیز میشه

بعد فکر کن به من زنگ نمیزنه نهایتا به زوووور هفته ای یکبار اونم درصورتی که شوهرم جوابشو نده زنگ میزنه به من میگه فلانی کجاست جواب نمیده امشب شوهرم جوابشو نداد دوبار پشت هم بهم زنگ زد بعد برگشته میگه سلام زنگ زدم فلانی جواب نداد توام که جواب نمیدی گفتم ببینم کجاس 🙁منم گفتم حمام بودم رفته بیرون برمیگرده زنگ میزنه دیگه نه اصلا پرسید حالت خوبه یا نه یا بپرسه که بچه چطوره هیچیییییییی حالا عروس بدیم نبودم هیچوقت همیشه احترام نگهداشتم تو خانواده شوهرم کسی کادو روز مادر و عیدی و اینا نمیخرید من اینو شروع کردم تو خونشون

والا تا کارش گرفت ننه وخواهراش دورشو گرفتن تو چیدن جهیزیه پسر خواهرش به شوهرم گفت تو عرضه هیچی رو نداری همش مال عزیزه

خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم. برو بابا.....خودتی