2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینا خیلی میدونن باهاش خوب تا میکنن

بله ولی بالاخره یه جایی میشه که پای منافعشون میاد وسط و جوابشو میدن.و اونوقت میفهمه نباید وقتی که برلی بچه هاش بوده رو برا اونا نیذاشته، امیدوارم خیلی دیر نشده باشه اونوقت

اخرش خودش بدجور ضربه شو میخوره،

مثلا دخترم دندونش درد میکرد پدرشوهرم زنگ زد برادر شوهرم بیاد ببریم بهونه آورد نیومد بعد اون موقع شوهر من با حال خرابش که داره میمیره امروز پاشد رفت برا پسر داداشش گوسفند خرید ولی دم به دقیقه سر دخترام داد میزنم و میگه اعصاب ندارم

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
متاسفانه کاری نمیشه کرد، تا خودش نخواد و نفهمه.

منم گذاشتمش کنار ده تا درمیونم جواب سوالاشو نمیدم مریضی لوپوسم گرفته و کلیه هاش درگیرن اصلا برام مهم نیست

بله ولی بالاخره یه جایی میشه که پای منافعشون میاد وسط و جوابشو میدن.و اونوقت میفهمه نباید وقتی که بر ...

ده سال از ازدواجمون میگذره هنوز آدم نشده

مثلا دخترم دندونش درد میکرد پدرشوهرم زنگ زد برادر شوهرم بیاد ببریم بهونه آورد نیومد بعد اون موقع شوه ...

درک میکنم خیلی سخته. ولی سعی کن هی بهش فکر نکنی ، اگه باهاش صحبت کردی و متوجه نیست دیگه بیخیالش شو، ضرر اصلی رو خود شوهرت میکنه که محبت شمارو از دست میده.

درک میکنم خیلی سخته. ولی سعی کن هی بهش فکر نکنی ، اگه باهاش صحبت کردی و متوجه نیست دیگه بیخیالش شو، ...

دیگه خوشم نمیاد ازش فقط بخاطر دخترام کنارشم ولی زره ای محبت نمیکنم بهش با اینکه سخت مریضه

درک میکنم خیلی سخته. ولی سعی کن هی بهش فکر نکنی ، اگه باهاش صحبت کردی و متوجه نیست دیگه بیخیالش شو، ...

حالا ما با این داداشش قطع رابطه ایم بخاطر تهمت هاییکه زن داداشش بهم زد

نمیدونی تو چه حالیم حتی پسر داداشش هم میدونه چخبره