2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینا خیلی میدونن باهاش خوب تا میکنن

بله ولی بالاخره یه جایی میشه که پای منافعشون میاد وسط و جوابشو میدن.و اونوقت میفهمه نباید وقتی که برلی بچه هاش بوده رو برا اونا نیذاشته، امیدوارم خیلی دیر نشده باشه اونوقت

اخرش خودش بدجور ضربه شو میخوره،

مثلا دخترم دندونش درد میکرد پدرشوهرم زنگ زد برادر شوهرم بیاد ببریم بهونه آورد نیومد بعد اون موقع شوهر من با حال خرابش که داره میمیره امروز پاشد رفت برا پسر داداشش گوسفند خرید ولی دم به دقیقه سر دخترام داد میزنم و میگه اعصاب ندارم

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
متاسفانه کاری نمیشه کرد، تا خودش نخواد و نفهمه.

منم گذاشتمش کنار ده تا درمیونم جواب سوالاشو نمیدم مریضی لوپوسم گرفته و کلیه هاش درگیرن اصلا برام مهم نیست

بله ولی بالاخره یه جایی میشه که پای منافعشون میاد وسط و جوابشو میدن.و اونوقت میفهمه نباید وقتی که بر ...

ده سال از ازدواجمون میگذره هنوز آدم نشده

مثلا دخترم دندونش درد میکرد پدرشوهرم زنگ زد برادر شوهرم بیاد ببریم بهونه آورد نیومد بعد اون موقع شوه ...

درک میکنم خیلی سخته. ولی سعی کن هی بهش فکر نکنی ، اگه باهاش صحبت کردی و متوجه نیست دیگه بیخیالش شو، ضرر اصلی رو خود شوهرت میکنه که محبت شمارو از دست میده.

درک میکنم خیلی سخته. ولی سعی کن هی بهش فکر نکنی ، اگه باهاش صحبت کردی و متوجه نیست دیگه بیخیالش شو، ...

دیگه خوشم نمیاد ازش فقط بخاطر دخترام کنارشم ولی زره ای محبت نمیکنم بهش با اینکه سخت مریضه

درک میکنم خیلی سخته. ولی سعی کن هی بهش فکر نکنی ، اگه باهاش صحبت کردی و متوجه نیست دیگه بیخیالش شو، ...

حالا ما با این داداشش قطع رابطه ایم بخاطر تهمت هاییکه زن داداشش بهم زد

نمیدونی تو چه حالیم حتی پسر داداشش هم میدونه چخبره