2777
2789

منم میخوام بدونم لایک کنید ممنون

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یادم انداختی عروسی داریم هیچی لوازم آرایشی ندارم 🥹😶🌫️

کوشن نگیر برا عروسی کرم پودر خوب بگیر کوشن برا مصرف روزانه خوبه سبکه

همون شیافِ قدیمیم اون کاربریم بالا نمیاد:)
کوشن نگیر برا عروسی کرم پودر خوب بگیر کوشن برا مصرف روزانه خوبه سبکه

منم نمیخوام آرایش سنگین بزنم

در حد همون روزانه میخوام بزنم

ولی کوشن نمیخوام بگیرم

سی سی کرم فارماسی میخوام بگیرم

منم نمیخوام آرایش سنگین بزنم در حد همون روزانه میخوام بزنمولی کوشن نمیخوام بگیرم سی سی کرم فارماسی م ...

اگه اصلش گیرت بیاد خوبه فیکش خیلیییی زیاد شده

کوشن شیگلمم میگن خوبه

خوبیش اینکه نیاز به زیر ساز نداره اونجوری که خودش ادعا میکنه برا دور چشمم خوبه و نیاز به کانسیلر نیس نمیدونم

اگه اصلش گیرت بیاد خوبه فیکش خیلیییی زیاد شده کوشن شیگلمم میگن خوبه خوبیش اینکه نیاز به زیر ساز ندار ...

قیمتش چنده کوشن؟

یه سایت هست میگن اصل میفرسته

(علی ورساچ)

ولی الان موجودی نداره سی سی کرم اون شماره ک من میخوام

قیمتش چنده کوشن؟یه سایت هست میگن اصل میفرسته(علی ورساچ)ولی الان موجودی نداره سی سی کرم اون شماره ک م ...

یک و خورده ای

آها خوبه پس

تو سایت علی ورساچ الان دیدم کوشن شیگلم ۱۵۰۰

اره همینقدره قیمتش من اصلا به خرید اینترنتی اعتماد ندارم حضوری خرید میکنم خیالم راحت تره

خصوصا کرمپودر باید حضوری بری که ببینی کدوم شمارش به رنگ پوستت میخوره

اره واقعا تازه هم جوشام خوب شده چند مدته هیچی نزدم صورتم میخام دیگه لوازم آرایشی مو کلا عوض کنم مارک خوب بگیرم