2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای هیچوقت انقد خودتو کوچیک نکن یکم اعتماد بنفس داشته باش از توام نظر میپرسیم

اتفاقا مشکل اعتماد بنفس ندارم فقط به طرف مقابل پر و بال میدم ببینم ظرفیتش چقدره ، یه حقه ست . البته مجازی بیشتر استفاده میکنم

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

اتفاقا مشکل اعتماد بنفس ندارم فقط به طرف مقابل پر و بال میدم ببینم ظرفیتش چقدره ، یه حقه ست . البته ...

پروبالم نده چون طرف به جای ظرفیت یاقی میشه

منم عین خودتم پس نمیتونی حقه بزنی بهم😉😉

پروبالم نده چون طرف به جای ظرفیت یاقی میشه منم عین خودتم پس نمیتونی حقه بزنی بهم😉😉

یاغی بشه هم اسمش روشه یاغیه نه خون داره نه خونه 😏

چی بگم کاکام زندگیه دیگه . خیلی خستم 8 صبح شیفتمه حال رفتن ندارم

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

یاغی بشه هم اسمش روشه یاغیه نه خون داره نه خونه 😏 چی بگم کاکام زندگیه دیگه . خیلی خستم 8 صبح شیفتمه ...

اگه چشماتو ببندی به هدفات به ارزوهات فکرکنی مطمئن باش بحال میای

تو این دوره ما میجنگیم واسه اهدافمون چون بدست اوردنشون کارهرکس نیست

اگه چشماتو ببندی به هدفات به ارزوهات فکرکنی مطمئن باش بحال میای تو این دوره ما میجنگیم واسه اهدافمو ...

این که از خونواده و نامزدم دورم دیوونم میکنه / کاریش نمیشه کرد تا تیر

حق

بهترین هدفت نامزدته دیگه این خودش و فکرش ادمو سرخود شارژ میکنهولی دوری و دلتنگی سخته

مشکل هدفه نیست مشکل تصمیم اشتباهمه که خواستم بیام منطقه محروم مشکل دقیقا اینجاست یروز بیدار میشم میبینم شیشه ماشینمو آوردم پایین اکثرا چیزی نمیفروشن بهم کلاااا تو جهنم زندگی میکنم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792