2777
2789
عنوان

درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 59 پست
معلمای از خدا بی خبرمون هم تو ی روز چهارتا امتحان میگیرن اصلا وقت نمیشه واسه اون درسایی که اون روز ی ...

معلم های منم همینطور بودن هرچی بیشتر بخونی برا خودت بهتره

توصیه میکنم امسال کتاب کار نگیری از رو پی دی اف یا تو گوگل سوال حل کن

اگرم این رشته رو دوست نداری تا همین الان وقت داری تغییر رشته بده اما واقع بین باش بیا مشاغل این رشته ...

نه رشتمو دوست دارم چون درمورد همه چی ی سر رشته ای پیدا میکنم باهمه چی آشنا میشم و اینا ولی درکل مغزمن مغز درسخون پارسالم نیست عوض شده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کتاب تست نگیرم ینی؟

بنظر من که نگیر

نصف بیشتر سال گذشته الان دیگه امتحانات هم که نهایی نیست برا پایه دهم بنظرم خرج اضافیه

اگرم بخوای کتاب تست جامع بخری باز به دردت نمیخوره چون تا سالی که تو کنکور داری کتابا فرق میکنن احتمالا البته کم وبیش

کتاب تست نگیرم ینی؟

ببین تو الان امتحانات داخلیه و اکثر سوالا تشریحی هستن

تستی و تشریحی خوندن هم فرق داره

ممکنه تو تستا یه سوالای باشه که تو اصلا نخوندی و این به مرور زمان باعث کاهش انگیزت میشه

تستی و تشریحی باهم کار کن

رشته ام ریاضی بود ریاضی ام درکی هست یه چیزو بفهمی باهاش هزار تا کار میتونی بکنی

انسانی رو نمیدونم درسشون تو چه مایه ای هست ولی درسای حفظیمو همیشه باید مینوشتم یا از خودم سوال میکردم تا مطمئن بشم بلدم

برا تابستون چی بگیرم

تابستون امسال تفریح کن و همچنان دروس پایه ۱۰ رو یک بار بخون و مرور کن

تا اخرای شهریور میتونی از پی دی اف ازمون های قلم چی استفاده کنی و اگر درسای مثل ریاضی یا عربی رو مشکل داری باید فیلم ببینی حتما همین امسال این کارو انجام بده

جزوه هاشو بنویس و بخون در طول سال ۱۱

درسای که ضعیف هستی رو روزی ۱الی ۱ونیم ساعت وقت بزار براشون

کتاب تست نگیر بنظرم گفتم که کتابا تغییر میکنن

میتونی یا پی دی افشونو دانلود کنی از روشون تست بزنی

یا هم اگر اشنا داری که کنکور داده و کتاباشو نمیخواد از اون قرض بگیری

سعی کن هر هفته برا خودت برنامه ریزی کنی اما اینطور نباشه بگی من امروز ۱۰درس منطق رو میخونم نه

زیادسخت نگیر امسال به خودت فقط یادت باشه حتما بخون یکبار درسا رو و حتمااا مرور کن

داخل سال یازدهم هم تمرکز باشه فقطططط رو نهایا البته اگر وقت داشتی میتونی اخر هفته علاده بر درسای ۱۱ درسای ۱۰ رو هم درطول سال یبوار دیگه مررو کنی

اگر برا درسی فیلم دیدی حتما در طول سال ۱۱ بخون جزوات رو و تستاشو نو بزن

تمرکز تو سال ۱۱ د نهایا باشه ریز بخون چون سختن اما اگر به کتاب واقف باشی یعتی تک تک صفحه ریز تا درشتش رو بخونی نمره بالای میاری

میتونی در این باره از یک مشاور هم کمک بگیری

حتماً درس های حفظی مثل جغرافیا و تاریخ و جامعه شناسی و فلسفه باید تند تند دوره بشه و نکات مهم یاد داشت بشه

برای عربی قواعد و معنی کلمات مهم خیلی زیاد

اقتصاد هم فیلم ببین منطق هم فیلم ببینی بهتر چون سخت

برای فنون هم حتما آرایه ها رو خوب تمرین کن و همچنین حفظ وزن شعر ها خیلی مهم

تابستون امسال تفریح کن و همچنان دروس پایه ۱۰ رو یک بار بخون و مرور کن تا اخرای شهریور میتونی از پی د ...

راستی از همین امسال

عروض سماعی رو کار روش کلاس برو براش یا فیلم ببین حتمااا

قرابت ارایه و اینا رو هم کار کن

اقتصاد عربی ریاضی فیلم ببین

منطق اگز سخت بود برات اینم فیلم ببین

اما این فیلم دیدن با دیدن فیلم سینمایی فرق داره

باید طوری باشه که انگار سر کلاس هستی