دخترا شوهرم شغلش کم در آمده ینی خیلی زجر میکشیم داداشام شغلشون پر درآمده و ماشالله پیشرفت زیادی کردن یکی از داداشام امروز بهم گفت شوهرت راضی کن بیاد سه ماهه کارو یادش بدم راحت ماهی ۲۰۰ بمونه براتون ..در صورتی ک من ب ماهی ۵۰ هم راضیم بخدا ،الان شوهرم ماهی ده میگیره ،خونه و ماشین داریم خودمون ..چطور راضی کنم شوهرمو چون از اون ادماس ک همیشه تو یه لاین حرکت کرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای بابا 😂😂 امشب داداشم میگفت کابینت طبقه بالا ک تازه ساختن رو فردا قراره بزنن بخدا بغضم گرفت چون ما جفتمون با هم خونه ساختیم ، اون طبقه بالاش رو هم درست کرد خونش تکمیل تر از منه باغ خرید ماشین شاسی داره و ... اما من فقط نهایت تونستم مبل و ظرف و ظروف بخرم ، پکر شدم نمیدونم حس کردن یا چی ک داداشم این پیشنهادو داد
دمش گرمباید راضی بشه و بره یاد بگیره چون معلومه درامدش خوبهولی خب فک کنم سریع یاد نگیره بنظرم باید ج ...
داداش من تو دو سه ماه یاد گرفت ،شوهرم نهایت چهار ماه ، داداشم میگه ماهی ۱۵ هم بدم همون اول کاری .. کاش راضی بشه شوهرم ، بارها دعوامون شده سر شغلش گفتم ترکت میکنم