2777
2789
عنوان

شغل کپ در امد

89 بازدید | 16 پست

دخترا شوهرم شغلش کم در آمده ینی خیلی زجر میکشیم داداشام شغلشون پر درآمده و ماشالله پیشرفت زیادی کردن یکی از داداشام امروز بهم گفت شوهرت راضی کن بیاد سه ماهه کارو یادش بدم راحت ماهی ۲۰۰ بمونه براتون ..در صورتی ک من ب ماهی ۵۰ هم راضیم بخدا ،الان شوهرم ماهی ده میگیره ،خونه و ماشین داریم خودمون ..چطور راضی کنم شوهرمو چون از اون ادماس ک همیشه تو یه لاین حرکت کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت چجوری با ماهی ده میلیون هم خونه خریده هم ماشین ؟

خونه ساختیم چهار سال پیش ،ماهی ده تومن برای روزمرگیه ،وگرنه ک ماهی سی تومن کار میکنه بیست تمون حدودا چک میدن برای چن ماه دیگه مثلا

امشب همش حرف از 200تومن هس😂

ای بابا 😂😂 امشب داداشم میگفت کابینت طبقه بالا ک تازه ساختن رو فردا قراره بزنن بخدا بغضم گرفت چون ما جفتمون با هم خونه ساختیم ، اون طبقه بالاش رو هم درست کرد خونش تکمیل تر از منه باغ خرید ماشین شاسی داره و ... اما من فقط نهایت تونستم مبل و ظرف و ظروف بخرم ، پکر شدم نمیدونم حس کردن یا چی ک داداشم این پیشنهادو داد

ای بابا 😂😂 امشب داداشم میگفت کابینت طبقه بالا ک تازه ساختن رو فردا قراره بزنن بخدا بغضم گرفت چون م ...

دمش گرم

باید راضی بشه و بره یاد بگیره چون معلومه درامدش خوبه

ولی خب فک کنم سریع یاد نگیره بنظرم باید جوش کاریم بلد باشی

پسرم

دمش گرمباید راضی بشه و بره یاد بگیره چون معلومه درامدش خوبهولی خب فک کنم سریع یاد نگیره بنظرم باید ج ...

داداش من تو دو سه ماه یاد گرفت ،شوهرم نهایت چهار ماه ، داداشم میگه ماهی ۱۵ هم بدم همون اول کاری .. کاش راضی بشه شوهرم ، بارها دعوامون شده سر شغلش گفتم ترکت میکنم

درسته... انگار هیچ شغل مناسب زنی با این درامد نیست

ن نبست درسته ،من خودم کارم کیک خونگیه ینی اگه شغلم نبود رسما وا میدادم ،خودم خرج خودمو در میارم ... شاید خودمم مغازه زدم اما خب میدونم ک سخته بچه ها آواره میشن از اون گذشته دلم میخواد ب یه مرد تکیه کنم ن اینکه بار زندگیو ب دوش بکشم