2777
2789
عنوان

طلای آبشده

135 بازدید | 19 پست

تا قبل از اینکه طلا انقدر گرون بشه خیلیا طلای آبشده گرفتن ،تو شهر من اینجوریه که به صورت فیزیکی طلا رو نمیدادن تو خود طلا فروشی با یه رسید نگه میداشتن ،اما تو اینستا دیدم طلای ابشده میگرفتن همون طلارو به شکل فیزیکی میدادن ،حالا سوالم اینه که الان یکی بخواد پولشو بگیره میتونه یا نه فرض کنید زیادم هست مثلا ۵۰۰گرم ،اخه میگن نقد کردن طلا الان خیلی سخته

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماهم طلای آب شده زیاد خریدیم و خیلی جاها کمک حالمون بوده مثلن ۴۰میلیون داشتم میبردم طلا فروشه میگف تیکه اندازه ۴۰ میلیون ندارم بهم رسید میداد دفعه بعد مثلن ۵۰میلون داشتم میدادم بااون ۴۰ تومن یه تیکه طلا بهم میداد هروقتم پولشو خواستم دو روزه واریز شد بحسابم مثلن دوسال پیش ۱میلیارد فروختم دیروزم ۱میلیارد فروختم که فردا تو حسابمه نقدینگی طلا خیلی بالاست نگران نباش فقط قبلش با طلا فروشه صحبت کن بگو پولتو دوروزه میخایی

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید

خوب شما اگر طلا رو پیش طلا فروش گذاشته باشی باید ۱درصد به شما در ماه پول بده یعنی هر ۱۰۰ م یک میلیون

نه اونکارو نمیکنن اینجا ،همون طلای ابشده اینم چند ساله تازه انجام میدن قبلا طلای دست دوم برا پس انداز باید میگرفتیم

اجاره رو گرفتی

ما زیاد نمیزاشتیم دستش بمونه مثلن نهایت ۱ماه اما چون آشنا بود نه اجاره نگرفتیم اما اگه طلا بخری بزاری دست طلا فروش بمونه و فیزیکش رو نده میتونی ماهی ۱۵ تا ۲۵ درصد ازش سود بگیری

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید

نه اونکارو نمیکنن اینجا ،همون طلای ابشده اینم چند ساله تازه انجام میدن قبلا طلای دست دوم برا پس اندا ...

😂خوب سرتون کلاه رفته باید باهاشون حرف بزنی ببندی به این شرط پیطت طلا می زارم